Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under juni 2010

Av Soffan - 23 juni 2010 21:46

Idag tror jag att jag haft nöjet att avlyssna den knasigaste utskällningen, alla kategorier… Kollegan fick ett samtal som varade i flera minuter där en äldre man gick i taket över hur någon uttalat midsommar… ”missommar” va fan e de, nån jävla katt, e heter ju midsommar…. Så där höll han på och ryade… länge… Så här efteråt kan jag inte riktigt fatta va kollegan hade med de o göra… men men… midsommar är upphetsande på olika vis.

Annars så har jag äntligen köpt små söta högtalare till bärbara datorn som miste förmåga att låta… säkert i julas… men nu så låter det igen vilket är trivsamt. De trista just nu är bara att jag hostar så illa att det överröstar… och så går de när man är snål och köper billigaste snikhögtalarna.

Av Soffan - 22 juni 2010 20:36

Lekispysslet i korridoren på kontoret är nu avslutat, för denna sommar, och tabelltavlorna är festivalklara. Hörde att det sålts minst ca 35 000 festivalbiljetter till Peace & Love och det är ju inte illa. Roligast idag var nog annars när festivalchefen ringde och prata transporter… fnissade rätt bra när han spånade och fundrade hur t.ex Jay-Z skulle ta det om han fick åka lilla flexen… naturligtvis bältad... Även om de var himla roande rekommenderade jag honom att kontakta några andra me finare transportgrejer…

Av Soffan - 21 juni 2010 21:25

Har varit en sån där dag idag när man stänger av telefonen för lunch gång efter gång och ändå inte kommer iväg. En gång för att jag fick ett så himla ledsamt samtal och slutligen för att jag inte hann… för då var det inte lunchdags längre. Så sen när alla andra gått hem så kröp jag omkring i korridoren med alla mina papper, sax, mejsel och stora tavlorna som ska uppdateras inför kommande festival… dom får lixom inte plats på skrivbordet... då hade jag ändå bara gjort hälften av allt jag trodde jag skulle gjort idag.

Känns som det borde vara minst någon vecka kvar innan i morron, typ…

Av Soffan - 20 juni 2010 20:46

Finaste hönshuset står redo, nästan i alla fall, nu fattas bara de stiliga damerna som ska bo där tillsammans med nån gapig fästman. Håller tummarna för att ”rätt” damer går att finna. Men till dess ska jag sukta efter rabarbern jag skar ner i bitar och som, en annan dag, ska bli kräm eller hamna i en smulpaj. Är vare sig sur eller hungrig… bara besatt av föda man tuggar på…

Av Soffan - 20 juni 2010 10:06

Idag är det bara ”min” lilla prinsessa som gäller… hon dansar inte så bra, än… men smila... de kan hon. Men innan jag ska jobba på att få henne att le ska jag nog undersöka hur det står till med senaste bygget i skogen. Ska man ge sitt namn åt en liten höna vill jag ju se till att hon, tillsammans me sina polare, bor ståndsmässigt med oanade möjligheter att picka i backen och käka vad de nu vill ha.

Av Soffan - 19 juni 2010 17:36

Har varit sämsta sällskapet hela eftermiddagen. Är fast förankrad vid tv och kronprinsessbröllop… inomhus… och har stängt solen ute bakom persienner. Men så vackert det är… fast jag tycker inte det gör så mycket om nya prinsen blir lite rufsig i håret… men då får de allt ro snabbare.

Av Soffan - 19 juni 2010 09:12

Är rädd att jag känner mig lite besatt… av skumbananerna som jag gömt i kylen. Bad dottern rensa bort allt ”onödigt” där i tisdags men skummisarna vågade hon inte röra… haha. Har fostrat henne väl… och som väl är har vi inte riktigt samma godissmak...

 Varudeklaration: stärkelsesirap, socker, kakaomassa, kakaosmör, gelatin, stabiliseringsmedel E 420, kakaopulver, skummedel mjölkprotein, emulgeringsmedel E 322, arom, färgämnen E 101 E 160a. Tillverkas tillsammans med produkter som innehåller hasselnötter och mandlar…

... men ack så gott ….

Av Soffan - 18 juni 2010 19:15

Vi kom lite på kant… grönsakssoppan och jag… den såg läskig ut… som… hm… gammalt maginnehåll. Men den var överraskande god… måste vara näringsbrist och tillfällig förvirring som får mig att uppskatta grönsakssoppa utan klagan.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se