Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under augusti 2010

Av Soffan - 28 augusti 2010 08:42

"Skönt" att ribban är lagd för dagen. Har just krigat på skafferiet om priset på min frukostmacka med russin. Jag hade dock, för ovanlighetens skull, rätt. Hm.. förlåt lilla M för skoköpet härom dagen – då hade jag fel – inte om priset var bara lixom på fel butik… men jag är i alla fall nöjd med skorna och jag har inte fått skoskav som straff, än.

ANNONS
Av Soffan - 28 augusti 2010 07:19

Vet att det är lite tidigt men så går det när man frossar… hm… men det är då jag har tid att tänka på dom små sakerna… tidigt på morron alltså. Det blir ingen chans till att träna tranan, plankan eller solen för M och mig i höst. Vi som har laddat så de senaste åren, eller i alla fall jag, och trott på att avhållsamhet från gympasalar skulle skapa oanad förmåga att utföra dessa positioner. Men nu blir det alltså ingen power yoga. För övrigt en av de få motionsformer jag har kondition nog att utföra… och med relativt liten skaderisk. Har blitt en smula försiktig me åren… eller typ… har vett att hushålla med resurserna… ;)

Verkar bli en fin dag idag men jag ska för säkerhetsskull återvända till kudden och boken en stund till... kul att läsa Modesty Blaise i bokform.

ANNONS
Av Soffan - 28 augusti 2010 00:05

Spanskt chokladfrämmande är inte fel. Eller det kanske snarare var flygchoklad… vet inte så noga… för vi hann inte riktigt bekanta oss riktigt innan den tog slut. Så det är alltså så… om man önskar något tillräckligt mycke då kan det hända att det ringer på dörren och att man får främmande av vännen M som har gottis med sig… Godissuget är därmed tillfredsställt för kvällen… Och eftersom kvällspromenaden är gjord är det väl dags för kudden och boken för kvällen... "Köpa henne går inte" av Peter O´Donnell.

Av Soffan - 27 augusti 2010 19:43

Drabbades av en allvarlig sockersvacka idag på kontoret… yr och svag tog jag mig upp för trapporna till våning två där ekonomin huserar och letade mig fram till räddningen… godislådan… två kolor senare av den mörka smaken så grejade jag att svara på en massa konstiga frågor i flera timmar till… Men hela dan har varit.. sådär… och det är lika nu. Är sugen på allt annat än det jag har i kylen…

Av Soffan - 26 augusti 2010 20:03

Kokboken är framme men vet inte om jag hade så mycket användning av den… för det blev baconlindade köttfärsbullar… typ… och köttfärsfyllda bifftomater… och ändå sitter jag här och äter spagetti och köttfärssås… Men de är gott de me… för det andra kan jag inte uttala mig om än… hm… ser lite bränt ut… suck.

Av Soffan - 26 augusti 2010 19:25

Hmm… undrar vad jag ska äta idag då? Räcker nog inte med lite fisk och subway-kakor… Får ta en tur till skafferiet få se om jag får någon inspiration…  

Av Soffan - 26 augusti 2010 17:34

Fick främmande på kontoret av barn, barnbarn och lilla vovven idag. Avsikten var en ”mellanlandning” innan Kupolen… men jag funderade till… och följde med. Har dragit på mig lite komptid på sistone… och nån gång ska timmarna förbrukas. Och då det vare sig har ringt eller kommit tokmängder med mejl idag så gäller det att passa på. Kom dessutom tillbaka till kontoret med precis det jag skulle ha; ett par nya Adidas, som inte läcker och något nytt tröjliknande. Kände mig så nöjd med det att jag passade på att nyttja vår ”sommartid” också för första gången denna sommar. Väl hemma räckte orken ändå bara till att dammsuga tre fjärdedelar av lägenheten… men det är en bra början. Rent av en mycket bra början…

Av Soffan - 25 augusti 2010 20:44

Dagens i-landsproblem skulle ha kunnat var när papperskorgen fastnade bakom sidopanelen och omöjliggjorde kastandet av dokument som jag bara inte vill veta av längre… oerhört upprörande och frustrerande och som sagt omöjligt att städa skrivbordet. Men egentligen är det nog inte skrivbordet på skärmen som är det stora problemet… det är det där fysiska tabara skrivbordet. Håller alltid tummarna för att mina försök att kringgå tyngdlagen inte misslyckas under nätterna… vill ju inte att larmet går. Men eftersom jag inte brukar ha tur... så städade jag lite extra idag... Föresten så surar jag över utebliven IKEA-katalog… men får istället glädja mig åt att det damp in en gammal Tintinbok idag.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se