Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under november 2010

Av Soffan - 6 november 2010 22:48

Har inte trillat från en enda skänk idag och inte har jag låtit bli att äta lördagsgodis. Skogstur med fika, ljuständning och tårtkalas har också stått på agendan… En rätt hyfsad dag alltså.

ANNONS
Av Soffan - 5 november 2010 21:26

Har nog aldrig tidigare varit så trött som ikväll… Är inte ens säker på att jag kommer att ta mig oskadd hela vägen till sängen innan jag slocknar. Kan bero på att det varit en tung och känslosam dag… men vacker. Knorrar lite i magen men de tänker jag strunta i. Trodde magen skulle bli glad över några lussebullar och choklad nu till kvällen… men den ville visst ha mat. Gnavspik… Dags att sussa så sött och försöka skapa goda drömmar och minnas tillbaka på den här dagen med ljust minne…

ANNONS
Av Soffan - 4 november 2010 18:13

Sprang en vända på stan i går… inte hemma utan i kupolenland… fast i centrum… och efter ca 4 minuter bland julpynt insåg jag att jag visslade julsånger. Nu kan jag inte vissla… men jag hummade i alla fall och hummandet satt i ända tills i dag. Gillar jul… och tacos… som jag just blev bjuden på och så kan jag inte komma, än. Tvättar och har väldens bråkigaste maskin… Den hoppar av… hm... glädje… när den centrifugerar… eller nått sånt.

Av Soffan - 3 november 2010 12:42

Hm.. få se nu… glömde skinnfällen kvar ute på balkongen ändå, valde ingen ram igår, har gått upp i vikt sen sommaren, har inga kläder till begravningen, gamla datorn med ”allt viktigt” krånglar, chefen ska på utlandsresa och därför stressar han mig med allt han tycker jag borde göra när han är borta, det finns supergott fika, det regnar, har en blomfluga som provocerar mig genom att låta sig andas in och sedan fly när jag försöker döda den, tåg förpestar min vardagliga tillvaro på alla olika tänkbara sätt… men jag har fått löneförhöjning.

Av Soffan - 2 november 2010 18:02

Va oväntat att det spöregnar just nu… med tanke på att jag igår hängde ut skinnfällen på balkongen, utan tak… och glömde den ute. De va väl otur? Surt i alla fall…

Men nu är det dags att fundera över annat än blöta skinnfällar, tågpassningar och vidrigt godissug… för nu är det dags för annat stressmoment; välja ram till årsutgåvan i konstklubben. Nu skulle man i och för sig ha gjort det, för flera dagar sen… så jag är lite sen… men bara lite. Kommer lixom skubbandes tätt efter me alla beslut som jag inte riktigt hunnit med att ta i tid…

Av Soffan - 1 november 2010 19:54

Lågenergilampor i trepack är som gamla tidens inplastade SJmackor… helt jävla omöjlig att få ur förpackningen utan blodvite eller att något går sönder. Så dagens långlunch då nya lampor införskaffades måste göras om… bara för att någon drumlade sönder lamporna i själva urplockningsfasen. Fy så surt… men jag skyller ändå mer på förpackningen än mitt drumlande. 

Av Soffan - 1 november 2010 11:26

Om solen skiner första november får man äta försenad kalstårta på kontoret… och som tur är skiner solen idag. Känn på den ni, ni som har tagit höstlov… Mums för päronmarsipantårta… och total glömska inför för dieter av alla de slag… det kommer att komma andra dagar då man kan tänka på sånt.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se