Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under april 2011

Av Soffan - 10 april 2011 17:41

Endast tussilagoplockning i går för vitsipporna var inte riktigt redo... vilket de säkert är idag eftersom vädret varit gynnsam. Vi hade det i alla fall gott i solen, G åt mellis ute och M och jag försökte få till fräknarna på näsan, i lä, blåste himla kallt annars. Annat är det idag, inget utemys, utan idag har jag och telia haft ännu en sammanbetskris och jag har tvingats erkänna att jag hade fel, igen och så har jag ju faktiskt upplev ett nära nog tömt IKEA också. Lurade grannen K att det skulle vara nyttigt med en utflykt, behövs ju alltid glödlampor o sånt. Vilket det var, nyttigt alltså och billig också... två paket med batterier för sju kronor eller nått sån... och pyttepasta åt G från grannbutiken. Så det har inte alls blivit så mycket hemmapyssel som jag räknat med, så nu får jag stå ut med röran en vecka till. Men det ska nog gå bra... för då går den bara till sig och med lite tur ökar högarna med utrensat diverse grejs. Åh, just ja, telia... nu har jag visst telefon igen efter att ha varit utan i nära fjorton dagar... och en ny hög med modem o annat krafs som jag inte har en aning om vad jag ska göra med...

ANNONS
Av Soffan - 9 april 2011 09:25

Morgonstund med grus i mun... fan va de blåser. Lilla vovven tog vind emellanåt och skuttade mer än vanligt på morronpromenaden. Själv var jag mest bara matt... missade näringsintaget innan jag gick ut. Men nu äre gröt som gäller vilket inte är så gott men ger mättnad. Och vad kan man mer begära när det är diet som gäller... laddar ju för ettårskalas och påsk och kanske för en ny bikini. Men det där med påsk... längtar faktiskt efter ägg av alla de slag... men mest av marsipan, tror jag minsann... eller inte så dumt med äggröra eller kokt ägg heller... suck... ungsomelett med stuvade kantareller... hm... Kan det vara så att det snart är dags att bryta drömmande och återgå till sorteringen i video/dvdhyllan? Hälften ska ju bort... enligt planen i alla fall.


ANNONS
Av Soffan - 8 april 2011 22:15

Fredagskväll och jag kan inte sluta tänka på söt god limpmacka med messmör och nån god gräddost... men de blir ingen sån ikväll och inte i morron heller. I morron är det istället tänkt att det ska bli leverans av diverse grejer till nån insamling eller tippen. Men först frukostfrämmande och morronprommis... men det är ju i morron det... nu är det närmast kudden och bok som väntar. Fortsätter med Ann Cleevs och Shetlandsöarna och nu är det Vita nätter som gäller. Om jag inte ska gallra ur ytterligare några filmer från hyllan... Skulle föresten vara skoj, eller kanske inte skoj utan snarare intressant, att fara ner till Västerås och titta hur det går till när IKEA rear ut allt i butiken...

Sablars... min dator luktar väldigt varmt... Ett tydligt tecken på att jag ska övergå till bokläsning istället...

Av Soffan - 6 april 2011 21:35

Onsdag kväll, i morron torsdag och ta mig tusan... snart är det fredag. Men så mycket som jag inte har gjort nu i dag eller nån annan dag tidigare i veckan så lär jag ha en hel del hemmajobb att göra. Och det är nått helt annat än hemmapyssel... för hemmapyssel är myspysgöra jämfört med att färdigställa ommöbleringen och den aldrig helt avslutade gallringen.

Huvudet är annars fyllt med olika slags kökslösningar, den ena dyrare än den andra och så en helt godtagbar mer ekonomisk variant, men trist. Ikväll lutar det åt det sistnämnda... men få se i morron... ny dag nya idéer. Har föresten köpt första inredningsprylen till nya balkongen, den som inte ens riktigt är påbörjad, men snart så... Kan inte säga annat än att jag längtar... och då... då ska jag se till att jag inte blir omvald till ordförande nån mer gång... förutsatt att jag inte kommer på något nytt viktigt projekt att genomföra för att förgylla vardagen här hemma.

...

Av Soffan - 5 april 2011 20:59

... grejerna i hallen stannar ett tag till... för jag blev trött på alltihop och trillade ihop i soffan med nya boken istället. Mord på Shetlandsöarna, Svart som natten, drog mer än tavel- och klädhögen som ska... någonstans... dvs någon annanstans... och ska snart jag också nån annanstans... typ sängen. Tog hårt på krafterna att cykla testcykel... Men tusan så stökigt det vart här hemma bara för att jag vill göra fint. Åh, hm... nu glömde jag av att fiskarna ville ha sin nya luftpump också... jaja, får bli en annan dag.

Av Soffan - 5 april 2011 17:48

Jag har gjort annat med mitt liv sen i fredags än att drömmande detaljstudera kökskatalogen... även om det inte verkar så. Men faktiskt så hanns det med scrappmässa både på lördag och söndag. En stärkande söndagsskogstur utan vare sig fika och mat... för så går det när man dietar... en lättare ommöblering och tillstökning vart det oxå under helgen. Men idag vart de bara jobb och i går också för den delen... eller föresten, idag vart det minsann inte bara jobb... de vart den läskiga hälsokontrollen också. Med stick i fingret, blodtryck, hörselkontroll, vägning, mätning... hur troligt är det föresten att längden förändras... och slutligen den hatade turen på testcykeln. Resultatet vart i alla fall som sådant... jag hör lite kasst, är normalfet, har normalkondis, bra blodvärden men lågt blodtryck. Finns alltså hopp om fortsatt liv... förutsatt att jag inte vissnar ihop nu när jag ska fortsätta ommöbleringsprojektet, innan jag slår ikull mig i hallen på alla saker som förhoppningsvis bara tillfälligt hamnat där...

Av Soffan - 1 april 2011 21:21

Kökskatalogen kom med posten idag... men det finns ingen prislista. Det är ett dåligt tecken, eller hur? Typ dyrt... eller jättedyrt. Suck... tycker ju så mycket om... och vill ha.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se