Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under augusti 2011

Av Soffan - 24 augusti 2011 11:56

Tänk så snabbt planer på resor och andra roligheter kan ändras, bara genom ett enda steg, i fel riktning, mot gips och kryckor. Men det är då anhöriga får träna sig i konsten att "kryckröja", dvs bana väg och bredda boyta. Är bara lite osäker på om resultatet kommer att uppskattas, men jag är rätt nöjd själv.

Annars så roas jag mest idag av på hur många olika sätt man kan smita från ansvar för olika uppgifter. Borde blivit arg på den "hala slingaren", men kom av mig, och jag har ju månadslön. Alltså inget att hetsa upp sig över för det kommer en morgondag oxå... och då, ja då finns arbetsuppgiften ändå kvar att ta tag i för den som maskade idag.

För övrigt så äter jag pannkaka för hm... tredje eller fjärde dagen i följd. Fullvärdig kost med gudomligt god hemma sylt till... inget att klaga på alltså.

ANNONS
Av Soffan - 21 augusti 2011 21:11

Helgerna gå alldeles för fort för mig. Har lixom inte kommit eller snarare hunnit längre på "attgöralistan" än till fredag, tidig kväll, ungefär. En tröst kan dock vara att jag i alla fall har rena kläder till i morron. Kulturnatten igår innebar turligt nog "utemat". Lite kallt va det allt att sitta ute, men i trevligt sällskap kvittar sånt och smakar maten sen bra, tja, då e de en bra kväll med god mat. Så mycke kultur vart de däremot inte... Frös hem ganska snart och vaknade pigg i morse för en skogstur. Kan ju inte missunna lilla vovven att jaga lite hönor... sen behöver jag ju "hotellfrukost" i stärkande miljö oxå...

ANNONS
Av Soffan - 20 augusti 2011 13:50

Fy bubblan va de regnar. Som om det inte var nog med det, så är det dessutom sån sidvind att det blir blött ända långt in på balkongen, trots tak och allt. Men nu är de ju så... jag måste ju faktiskt inte vara där ute. Kan ju snällt stanna i soffan me boken oxå, för idag är det en sån där alldeles perfekt stannahemmaoläsa-dag. Fattas bara en påse lördagsgodis, men det grejar sig nog de oxå. Måste dessutom läsa klar boken, snabbt, fixar inte att bära bok som väger 1,4 kg me mig på bussen så många dagar till. Avslöjar alltså att jag var en slöläsare sista dagarna på semestern... och då blire så här... Nä, godis nästa... eller Chuck på tv kanske?

Av Soffan - 19 augusti 2011 23:12

Hoppsan, nu slocknade kökslampan, jaha ja, jaa... det är väl dags att gå och sova. Har ju ändå gjort det jag planerat för kvällen; hälsa på barn och barnbarn, låna vovven, titta på Smallville och sortera farmors foton. Det äldsta fotot var daterat 1909... så nur blir det till att köpa en ny scanner och föreviga dem digitalt oxå...

Av Soffan - 19 augusti 2011 21:59

Äntligen helg, erkänner att jag är ovan att jobba. "Anna" bjöd på fika idag och jag hoppas det händer fler gånger. Veckan avslutas gott, fettbildande och fiberfritt på så sätt... Annat som avslutats är Smallville, den lille flygande gossen har äntligen blivit stor. Och som vanligt ville inte dottern titta på tv med mig... men hon bjöd på mat i alla fall. Kommer pinsamt nog att sakna serien, men insåg oxå att jag inte minns vart Lana tog vägen.

Av Soffan - 18 augusti 2011 21:30

Mirakelkuren med Punschpralinerna från skafferiet funkade väl. Lägenheten är dammsugen och även om jag fnissade tidigare åt grannarnas dammsugande på balkongen, så är min nu oxå superfixad. Disken är omhändertagen, så lägenheten och jag är redo för den stundande helgen. Är så munter just nu att jag till och med glömde bort att ogilla mitt tokgula sovrum. Fast lite svider det att missa turen till Kanada... men jag får ju jobba och åka till Trollhättan i stället. Bara fördelar.... och man ska ju inte vara bitter.... haha.

Av Soffan - 18 augusti 2011 19:11

Hade totalt glömt av hur tröttsamt det kan vara att jobba. Inte för att jag gjort något speciellt extra, räcker med att passa tider och hoppa över middagsluren. När man sen, som idag, lyckas betala grannens räkning i tron att det är sin egen, då blir man om något ännu tröttare. Men det finns inget som inte en ask Punscpraliner botar... hoppas jag.

Av Soffan - 15 augusti 2011 09:18

Nu är det riktig vardag igen, utan sol och sovmorgon. Hoppas ändå på fika och god mat och att inte bilen blir krockad.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se