Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under november 2011

Av Soffan - 12 november 2011 16:56

Fastighetsägare ska med ”fantasi förutse och förebygga olyckor”... FFFF annars finns risk för åtal för ordförande... suck... och som om det inte vore nog med det så börjar jag få ont i halsen. Tycker ändå att jag vart en god ordförande idag som har märkt upp samtliga motorvärmare med siffror, lite lagom lekisverksamhet... och köpt en ny städmopp till tvättstugan, som jag även hänger i nu på eftermiddagen. Det där med FFFF är föresten extra viktigt när det är vinter. Då ska jag kunna förutse var mina, ibland förvirrade, grannar kan halka, om det bär sig illa. Undrar om det ingår att fundera ut extra plågsamma bestraffningar för den som stör min nattsömn också?

Har inte bara varit ordförande idag utan jag har även varit dryg kund på Granngården... haha. Men tjänade nästan en hundring på det... och nu har vovven klippta klor och mat.

ANNONS
Av Soffan - 11 november 2011 15:40

Snipp snapp slut, så var arbetsveckan slut och helgen kan ta vid. Blir dock inget slappande i soffan, käkandes praliner, utan det blir till att välja tapeter... Det ringde just från färgaffären och det verkar att tapeterna ska komma upp innan jul, förutsatt att jag valt ut några innan nästa vecka.

ANNONS
Av Soffan - 11 november 2011 09:06

Är trött och sliten nu så här i slutet av veckan. Har egentligen inte gjort något extra utan det bara är så verkar det… och så halkade jag i hallen på lilla vovvens nya favvosovställe. Klarade mig utan värre blessyrer men blev om något ännu tröttare och på dåligt humör och svor på att hädanefter tända lampan när jag är uppe alltför tidigt och yrar på morron. Svor över en massa andra onämnbara saker också… och inte ens frukost avhjälpte tillståndet…

Pigg och redo för en ny dag vart jag nog först i bilen, efter att jag burit tunga stationära datorn ner för trappen och lastat den i bilen, för då spelades Ramones, på radio. Tänk så lätt morronsurhet kan gå över…

Av Soffan - 10 november 2011 21:18

Fick främmande på kontoret idag, av en päronätande ung dam med mycket "spring i benen". Dom, lilla M och G, kom i lagom "slutafördagentid" och det är himla skönt att få skjuts hem, ända till trappen. Fick även nöjet att hålla G sällskap nån timme innan det var dags för henne att gå och sova. Riktigt pysmys... Skippade föresten hallonkeso ikväll men glömde att kaviarmacka och jordgubbsylt i filen aldrig är en bra kombination. Smakar så illa att jag lovar att göra mitt bästa för att minnas det och att bättra på mina kvällsmatvanor, snart, för sån kvällsmat blir det när orken är slut för dagen.

Eftersom jag är trött så är det bra att jag började på med en ny bok i morse, för då får man gå och lägga sig hur tidigt man vill, även om det för vissa kanske är rätt sent redan nu... och eftersom jag faktiskt äntligen fått fart på en lampa vid sängen så är det precis vad jag ska göra nu. Alltså, dags för kudden och nya boken. Ska även lägga lite tid på att fundera över önskelistan till jul... hm... en väggmonterad sänglampa kanske... och nån bok...

Av Soffan - 9 november 2011 21:53

En burk hallonkeso till kvällsmat och snart en timme True blood och sen är kvällen slut... för den trötte. Men det är ingen snö ute och jag har köpt fina kläder och jag har en dotter att vara stolt över. Gillar november... trots mörkret... eller kanske just därför.

Av Soffan - 8 november 2011 21:22

Hemma igen med ömma tår och tom plånbok. Men med en massa kassar me nytt som införskaffats i samband med den gemensamma shoppingturen med damerna på kontoret. Jobbar ju egentligen bara med herrar, men de finns damer där, men dom gör annat än mig om dagarna. Fika hann vi oxå med, naturligtvis. Skam vore väl annars. Tänkte inte bara på mig själv heller utan det vart faktiskt en o annan julklapp oxå. Tror "storstadsdamerna" gillade att shoppa loss i liten stad i liten butik... Jag fick i alla fall ett stort tack av "Duvan" för att jag tog med bra kunder dit från andra kommuner... och det är bra att ligga på plus där med tanke på mitt eget sätt att handla. Oftast stormar jag ju in strax innan stängning och ska ha... "allt". Och nästan alltid är det superbråttom oxå... Menar föresten inte att det är fel att kolla på snöskotrar, båtmotorer och motorsågar som jag får göra när jag är på tur med herrarna, men det var roligt det här med.

Av Soffan - 7 november 2011 08:47

Måndag morron, grått och trist, sunkig buss och försenad till kontoret... rätt trista förutsättingar för en bra dag alltså... men... på kontoret har nån sparat undan fyra bitar av finaste bjudgodiset åt mig och när jag fick gång på datorn insåg jag att det är snart min tur att få massage. Synen på den här dagen svängde snabbt till det bättre, vilket är tur eftersom en måndag består av ganska många timmar om man inte har medvind. Hm... kom just på att jag glömde matlådan hemma... Tja, då har jag ju nått att äta hemma i kväll istället då...

Av Soffan - 6 november 2011 22:25

Väl hemkommen igen från kalasande M med magen fylld av tårta så är det inte mycket kvar av kvällen, förutom att gå och sova. Men... har ju lixom inte gjort klart hemma än för måndag, så det är lite kvar att göra ändå, innan man får sova.

Utflykten tidigare idag inbringade inte den mängd av klappar som jag tänkt, men den var trevlig. Fick ju ändå med mig hem ungefär det jag tänkt och lilla M fick ännu mera. Och om inte annat så fick vi ju gå igenom hela vår repertoar av sånger på hemvägen, allt för att roa samt hålla minstingen vaken. Attans så vackert vi sjöng... G applåderade och trallade med, fast på annan sång.

Så om man ser det så här; söndagen vart som en söndag ska vara... den innehåll lite av allt men inget jobb. För det spar jag till i morron... och resten av veckan.

Hm... glömde ju sjunga för M... undrar om hon gått och lagt sig... haha.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se