Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under december 2011

Av Soffan - 3 december 2011 22:21

Folk har börjat knuffas och tuta på parkeringen, redan, menar de är ju en himla många massa dagar kvar till jul. Har alltså varit på julklappshandlingstur med dottern och vi var till Kupolen. Tror ändå vi kändes oss rätt nöjd, ända till vi tittade på modellen över Borlänge och blivande IKEAområdet då jag blev en smula upprörd... - var tusan är vårat jobbhus? Framförde en försynt klagan och sände med ett litet hot om att ändra en linjedragning om inte jobbhuset oxå fick en egen "plitt". Annars har det väl mest varit en väderusel dag, regn och snö om vartannat och lördagsgodiset tog slut alldeles för snabbt... och det berodde dessvärre inte på att jag köpt för lite. Men en kombinerad film- och pysselkväll hos M är alltid bra för humöret... men de va inte jag som slarvade bort tejpen... den här gången!

ANNONS
Av Soffan - 2 december 2011 21:15

Tapeten sitter på väggen och nya golvet är på plats, sen tog de slut, fattas gardinfästen och golvlister... så det blir ingen återinflytt ikväll. Känns lite snopet, men det borde jag väl kanske räknat ut alldeles själv. Det vart i alla fall väldigt fint och jag kommer att trivas i det nu mera ickegula rummet. Är lite fundersam bara över alla saker jag inte vill ta med in dit igen, vad jag ska göra med dem? Börjar bli lite lätt fullt i förråden... haha.

Men de löser sig nog, en annan dag än idag, för nu är det dags för en stund i soffan med boken. Har fastnat i boktraven med tonårslitteratur och läser just nu... Vampire Diaries: The Return. Om jag inte ska leta på väggfästet till lilla tv´n... som jag visserligen inte ska sätta upp själv, men utifall nån bara råkar vilja göra det nån dag. Blir väl ungefär samma dag som nån grejar listerna och gardinfästena... hm... 

Blir nog bättre att bara läsa en stund och möjligtvis skicka iväg stora julklappsbeställningen...

ANNONS
Av Soffan - 1 december 2011 21:37

Ännu ingen tapet, men i morron så vore väl tusan om det inte sitter en på väggen. Kanske naivt, men hoppas faktiskt på att få flytta tillbaka till sovrummet redan under helgen. Har inget emot "campingliv" i dotterns gamla rum och att vara utan tv, men lite trist är det i alla fall. Men jag har en himla bra läslampa där och nu lockar boken... så tack för idag - slut för idag.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se