Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under april 2012

Av Soffan - 7 april 2012 21:38

De vart inte värst mycke gjort alls idag inte. Inte för egen del i alla fall... men jag deltog i alla fall med goda råd när dottern packa kartonger. Men de var innan maten, för sen efter den, då bromsade hela livet upp, har fullt upp med att bara andas. Kan inte vara meningen att mat ska vara så mättande, eller är det därför man pratar om måttlighet, att äta med måtta? Och då har jag ändå inte ens ätit påskgodis på hela dan... för de orkar jag inte. Hm, mumsade förstås lite på ett marsipanägg, men de var ju tidigt på dan. Annat var de igår, då vart de en massa nyttiga grönsaker... i samband med thaihämtmaten... och Tintin och påskgodis... och tja, vart ju läskigt mätt då oxå. Tur de snart är slut på matätarhelgen. Ska nog satsa på en stärkande skogstur i morron... innan eller efter jag städat garaget...

ANNONS
Av Soffan - 5 april 2012 13:36

Hemmajobb i massor och köpe-Jansson med några köttbullar till lunch, blir nog inget påskbord idag inte. Men några godisar får de allt bli innan del 2 av dagens uppdrag påbörjas, det är dags att hämta lilla G. Har laddat med fruktsallad och några nya pussel, så nu är jag redo.

ANNONS
Av Soffan - 4 april 2012 16:43

Så var första påskmatsbordet avklarat... dvs "Dagens lunch" på Teknikdalen. Gilla!

Av Soffan - 3 april 2012 21:25

Hm, jag undrar jag, ska jag virka små käcka påsktuppsäggvärmare eller gå och lägga mig och läsa... Äh, de föll redan på första raden... gult garn... har nog egentligen inget garn alls, överhuvudtaget... så jag tar nog o läser en stund istället och gläds åt att de går bra för dottern och att jag blir tillfälligt hemlös om ett tag.

Av Soffan - 2 april 2012 21:30

Måndag - myggbett, snö och kallt men fars datorn är återupplivad och åter på sin plats. Kontorspåskägg nummer två är sprättad och där fanns det jag suktat efter... choklad och mint, i kombination. Äntligen! Värre är det på pyntfronten, vart lixom inget idag heller... men det är flera dagar kvar till påsk och köksbordet är ju i alla fall städat, även om jag ligger lite efter med resten... och så får det nog bli för dagen. Fick med mig en efterlängtad bok från kontoret idag... så nu är det kudden och boken som gäller för resten av kvällen. En rätt bra dag alltså...

Av Soffan - 1 april 2012 19:20

Om jag låg bra till med påskpysslet i onsdags så är situationen något förändrad idag, det vart en kyckling på bordet och inget mer. Kanske förändras det hela igen om någon dag. Om man nu nånsin kommer att orka göra något mer innan påsk med tanke på det grymt stora godisfyllda påskäggen som kom med posten till kontoret i fredag. Är dock rädd att jag redan ätit ur det jag tycker om, så det blir nog inget problem. Problem vart det istället idag när jag dödade farsans dator. Lyckan var stor sekunderna innan då internet, msn och allt fungerade... men som sagt, ge mig några sekunder så dödar jag även stabila system.

Gick bättre någon timma senare när jag hade finfrämmande, av barnbarnet. Vi lekte me allt... och den tidigare så skrämmande gunghästen, är nu besegrad.

Fast barnbarnet och jag hängde lite i fredags också, kollade på pyttesmå kycklingar och plockade tussilago och så. Men tänkt så lätt dom går sönder, dom små fina gula blommorna... haha.

Har med andra ord haft en ovanligt aktiv helg, dvs har inte legat i soffan och läst en enda rad... hann till och med en konstuställning i Stockholm, där jag dessutom vann en tavla, fast egentligen va de ju inte jag som drog den vinnande lotten, utan den fick jag... Tack! Ett dyrt besök på zoobutik i Bromma hanns oxå med. Så påskpyssla, de har jag kvar att göra... :)

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se