Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under maj 2012

Av Soffan - 5 maj 2012 22:59

Hm... vem behöver en dokumentförstörare när man har en liten vovve? Jag skulle ju faktisk bara gå ner och hämta tvätten... inte vara borta ett år. Protesten var enligt mig, väl kraftig, och tog tid att samla samman.

Men nu börjar de bli dags att gå och sova, fast ska nog kika på månen en stund. Kanske fota oxå eller kanske bara gå o sova ändå... för ta reda på tvätten, de spar jag på till i morron. Kanske får jag hjälp då istället. Även om den hjälpen inte alltid hjälper på så sätt som jag hoppas på. En skogstur står oxå på agendan, måste ju kika på alla nya kycklingar... och så var det de där med resväska och bikini. Det är kämpigt att vara jag... fast så ska jag inte ens skoja och säga. Utan ska bara vara tacksam att vännen M´s torsdag, inte var min torsdag, för det var en skrottorsdag som nog gärna hade kunnat hoppats över, enligt M. Och jag absolut villig att hålla med, även om min torsdag var bra.

ANNONS
Av Soffan - 4 maj 2012 22:21

Mitt i ”lärakännasamtalet” med nya chefen pep det i mobilen... gårdagens jobb lönade sig, det blir ett IKEAbygge och jag får nytta av mina senaste projekt. Men som mamma sa, det hjälper inte henne i morron... och det är tur för mig, men otur för henne. För än är jag inte klar med nya trafiken, vägarna är ju inte ens klar... och hon får åka långt för sina inköp. Men de blir bra för Dalarna de här... och mig. Trots att jag oftast till och med är för bekväm för att förflytta mig från Södra Backa över till Norra Backa till Kupolen, så ser jag fram mot köttbullar och blåbärssylt.

Annat som är bra är att snön är borta igen och att vi är ännu en dag närmare den ”riktiga” våren...

ANNONS
Av Soffan - 3 maj 2012 20:23

Var på ett enda litet möte idag och genast hade jag flera timmars oplanerat extra jobb. Nån gång ska det i och för sig göras, men kanske inte precis just nu. Men det är ju så svårt att låta bli. Är ju alltid roligare att skapa nytt än att jobba med besparingsförlag. Så nu så, snart finns det en uppsättning nya linjer i Borlänge. Men det lär tråkigt nog dröja innan de får se dagens ljus... för det lär ju inte bli innan IKEA börjar byggas. Men å andra sidan, då är de ju klara och jag kan planera vad jag ska handla som första pryl när butiken står klar. Lovar att det inte ska bli servetter och ljus i alla fall.

Av Soffan - 2 maj 2012 21:47

Avklarad föreningsstämma och renbäddad säng, vad mer kan man begära? Hm... jo kanske att man inte valts till ordförande ännu ett år. Så nu ska de jäklar i mej fällas träd och donas med kabletvsystemet. Får jobba bättre på att avgå nästa år. Och lyckas jag bättre då, då ska en massa ”bekvämligheter” vara klar... så jag då bara kan luta mig tillbaka och vara krävande boende i en bostadsrättsförening utan vaktmästare... haha.

Dagen idag har, oavsett mötet, vart lugnare än gårdagen. För igår fick jag med bestämdhet bekräftat att hunden inte har några som helst vampyristiska drag. För äter man blodig fästing, då kräks man. Det vet han nu, förhoppningsvis, om inte annat så vet jag. Skäms över att jag missat den usla fästingen och har en kudde, tre mattor och en tapet att göra ren. Men inte från kräkor, dom hamnade så fint på rumsmattan, utan från blod... Så vovven var en deppig vovve igår... Men det jämnade ut sig eftersom det var mer fart på barnbarnet. Flera timmars utelek roade henne och gav mig en klädsamt röd näsa... sammantaget alltså en bra dag.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se