Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under januari 2013

Av Soffan - 23 januari 2013 19:12

Käre värld va de tar tid att jobba. Har muttrat nån gång tidigare om att jobb ibland inkräktar på fritiden, men nu är det ett faktum. Drömmer till och med om omlopp, körtider och medelhastigheter... och nybyggnationer av resecentrum. Men med tanke på hur kallt det är ute så är jag ju i och för sig inte pigg på att göra nått annan än att jobba heller, för den delen. Dessutom är det extra skoj just nu, även om det oxå är extra stressigt. Städningen av kontoret går det däremot sämre med, fattar inte hur de kan finnas så mycke papper, överallt. Går föresten inte så bra med städningen hemma heller, men det gör inte så mycke, än. Men när det kommer lediga dagar, då jäklars. Men nu är jag bara trött och lätt jobbsliten, och duven i ryggen. Känns att jag besökt kiropraktorn... har ont, fast sundare ont nu, typ. Och då ska de ju vara nyttigt att promenera, men minus sjutton är ju inte så mysigt... och med bilen på verkstad, så blire till o gå, oavsett jag gillare eller inte. Hm, undrar om man kan få gå o sova nu? Lilla vovven snarkar ju redan... men misstänker att jag måste väcka honom för en sista kvällspromenad innan jag får sova, på riktigt.

ANNONS
Av Soffan - 18 januari 2013 15:59

Lilla vovven är mycket läraktig. Idag har han tex lärt sig att hålla undan både tass o svans från hjulen på kontorsstolen... och att det inte går att förutsäga åt vilket håll stolen snurrar när liten vovve hoppar via snurrstolen ner på golvet, från skrivbordet.


Kontorsstädningen har för övrigt, så här långt, resulterat i tre tunga säckar med utgångna, men toksmarta, papperslösningar från div olika projekt, tidtabeller, minnesanteckningar från hundratals möten... Och så en massa annat skräp oxå förstås...


Snyggade dessutom till det lite idag, då jag fyndade en fin hylla på komplediga kollegans rum. Om han blir väldigt arg får jag väl vattna blommor nån vecka som straff eller nått sånt... vart i alla fall fint på mitt rum, eller hm, kanske inte fint, men finare... och de är gott nog.

ANNONS
Av Soffan - 16 januari 2013 12:12

Stress-stress-stress... De mest avslappnande idag, fram till nu, var att prata med csn. Jobbet påverkar min fritid så att inte hinner spendera pengar... Vad gör man då, jo man ringer csn och ber att få öka på återbetalningstakten på gamla studielånet. Idiot. Undrar om det ingår nån form av hälsoundersökning vid den typen av samtal? Dom borde iaf ha nån form av beredskap?


Blir en smula trött på mig själv. Och nu, nu ska jag äta. Kanske var det näringsbrist som fick mig att förivra mig? Men gjort e gjort.

Av Soffan - 15 januari 2013 18:01

Ommöbleringen på kontoret är inne i fas två... och kommer troligen aldrig att avslutas. De blir lixom inget bra. Verkar bara finnas omaka möbler över just nu... och be om nya, de tänker jag inte göra. Stolt & vrång...


Men i morse fick jag lära mig att mina förutsättningar att vinna ett Nobelpris är rätt ok, priset tillfaller oftare de som dricker mjölk och äter choklad... och de gör jag, än de som inte gör vare sig de ena eller de andra.

Av Soffan - 15 januari 2013 12:04

Vill bara säga en sak till Estrella inför sin nysatsning... - Det heter ostKROKAR...

Av Soffan - 14 januari 2013 19:34

Allt är fortfarande i en röra på kontoret... ommöbleringen floppade en smula... men jag hävdar fortfarande bestämt att ett rörigt skrivbord inte är en spegelbild av en rörig hjärna. För där är de ordning o reda... fattas endast lite ork. Sen att orken tog slut kan bero på att jag var styv i korken och inte mätte bokhyllorna innan jag släpade in dem på rummet, tanken var lixom att dom skulle vara lika höga... men inte då. Ny dag imorron... och då, då ska jag leta på kollegornas rum för att se om jag inte kan göra ett till hyllbyte, i smyg.

Av Soffan - 14 januari 2013 16:44

Första gången det händer... men jag är så jäkla uttråkad just nu att jag möblerar om på kontoret... det blir inte bra - inte ens bättre - bara rörigt. Men det håller mig sysselsatt medan jag väntar på ny arbetsorder från hit flugna konsulten.

Av Soffan - 13 januari 2013 18:30

Rackans va piffig man känner sig när man glider runt hemma i mönstrade tajts från tidigt nittiotal. Dom sitter som en smäck... typ. Men så går det när man tycker det är drygt att köpa nya hemmamyskläder och samtidigt inte ids boka tvättstugan för en stortvätt. Till dessa rariteter bär jag naturligvis en matchande Hello Kitty tröja, suck... Men lilla hemmatvättmaskinen jobbar på och troligen kommer jag att slippa dessa rariteter i morron på jobbet, hoppas jag, kommer att torka jeansen i ugnen annars. Äger ju inte ens en hårblås att ta till, som utifall annars. Jag är rätt illa ute, va?

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se