Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under maj 2013

Av Soffan - 13 maj 2013 21:55

Hm, hur jag än tänker på det jag tidigare skrev så blir det fel... det där om cykel o Hultsfred... Tyckte ju hon skulle ha en cykel, att det var dags, även om hon vart rätt arg redan inom några sekunder, eftersom det inte var lika lätt att lära sig cykla som det verkade vara för Lotta på Bråkmakargatan. Lotta tog ju bara cykeln och drog... typ.


Hunden lurade mig föresten, han hade inte ett dugg bråttom ut, för egen del. Han hade bara brått ut att lukta efter hundtjejer. Tack om lov tjuter han i alla fall inte som grannens jycke, utan är mer diskret och noggrann, i sitt maniska sniffande. Finns nog inte ett enda grässtrå som inte nosats in och checkats av. Men det verkar ta på krafterna, för nu gubbsnarkar han så de dånar.

ANNONS
Av Soffan - 13 maj 2013 20:36

Föreslog idag en kollega att bära kilt i morron pga otrevlig cykelolycka. Konsulten ojjade sig och övriga kollegor himlade me ögonen... Undrar om jag kommer att ångra det i morron? Fast tycker nog ändå att de e rätt käckt me gossar i kjol... haha.


Annars så har det vart en sån där dag man gärna hoppat över. De mesta har gått en smula fel, allt från telefonsamtal till motorstopp och hett kaffe utan mjölk. Annat var de igår, då var de räkmacka för en bra bit över hundringen, musikal på Göta Lejon o gassande sol, i huvudstaden.


Men nu tillbaka till vardagen, lilla vovven vill gå ut, NU! Verkar inte ens få kolla klart på 100% bonde... och jag som vill se Elementary, gärna från början. Men men... inte då.


Åh, i lördags köpte jag för andra gången nånsin en cykel åt dottern. Den första fick hon när jag valde bort Hultsfred en sommar... och den andra alltså nu, som försenad present. En rosa, hur fin som helst. Barnbarnet hittade oxå en hoj, en riktig godsak, även den rosa med jordgubbar på sitsen och cykelkorg. Men hon var jätteduktig och accepterade att det var hennes mammas tur att få en cykel. Nästa gång blire annat.. :)

ANNONS
Av Soffan - 11 maj 2013 20:45

Häääärrrr kommmmer PippiLångstomppp hoppsansaaaa... barnbarnet underhåller och lilla vovven suckar, han är trött men kan inte sova... haha. Barnbarnet är oxå trött men håller i, fast sångerna blir tystare o tystare. Ute blir det däremot inte tystare, är ett evigt dunkande som passerar med varierat högt motorljud därtill. Missade att köpa lördagsgodis idag, men jag verkar klar det oxå. Fast de där va ju inte riktigt sant, köpte ju lite nogat när vännen M och jag tog en snabbvända på stan genom den lokala marknaden. Vi passade på att provsmaka två år gammal korv oxå, för spänningens skull. Verkar dock gå bra de oxå, jag har iaf inte rasat samman i kräkor, än.  


Ommöbleringen som jag slet med härom dagen är nära nog klar. Barnbarnet accepterade nyordningen och tur va väl det. Himla jobbigt annars. Nu återstår endast några små detaljer att lösa som tex var jag ska göra av en fullt fungerade färglaserskrivare, utan toner... kostar över tre tusen att få fart på den igen... och var ska jag göra av mina ständig uppdykande stensamlingar... eller hm.. stuffer heter de ju. Men likväl, nånstans ska dom ta vägen, men vart? Vill ju inte bara dumpa dom var som helst, har ju lagt ner en hel del möda o besvär vid insamlandet... Men strunt samma, nu verkar barnbarnet ha somnat o jag ska kolla på Unge kommisare Morse och sen kanske se senaste avsnittet av Copper.Av Soffan - 9 maj 2013 13:56

Det tog ganska exakt 18 minuter att möblera om, dvs stöka till HELA lägenheten, för att sedan ge upp. Gick och hyrde en film istället. Så nu ska jag titta på en skådespelare jag ogillar, i en film jag hoppas tycka om, bra för att jag med förtjusning läser böckerna om huvudpersonen. O det var solklart, eller?

Av Soffan - 9 maj 2013 12:54

Varje dag ställs man ju inför ett antal olika val, vissa viktigare än andra, men alla ändå avgörande för morgondagen. Idag tillexempel kan jag välja mellan att möblera om eller slappa i soffan. Ruskigt svårt val, menar, vill ju inte välja fel.

Av Soffan - 7 maj 2013 20:30

Tycker man ska dela mysiga stunder... så jag äter glass och lilla vovven tittar på. Solen skiner fortfarande in på balkongen och det är så varmt o gott. Idag är jag glad att jag kämpade o städade balkongen och bar upp möblerna i förrgår, trots att en kraftig släng av latmask försökte få mig att avstå.

Av Soffan - 7 maj 2013 19:15

Verkar vara grymt svårt att stiga av tåget i min hemstad. Igår letade jag rätt på en ung man fyra mil fel och idag har jag organiserat hämtning av en huvudstadskollega som hamnat i nästa stad. Kanske beror det på att det så kallade resecentrumet inte är invigt än... eller att det knappt syns att man kommit någonstans, i alla fall inte till en stad... eller ett resecentrum. Ser mer ut som en byggarbetsplats. Men snart när det är invigt, då kanske det går bättre? 

Av Soffan - 4 maj 2013 15:57

 

Vinterfrisyren ligger på golvet och pulsen är hög... Lilla vovven tackade för sig och drog innan allt var klart. Själv vart jag grymt trött och svettig på näsan, så det passade mig bra. Är rädd att göra honom illa med saxen, så resten tar vi en annan dag. Fast ska jag var ärlig, så har jag bokat tid för "finklippning" hos hundfrissan Jenny i Falun. Lilla vovven verkar gilla henne och hennes stora hund, trots att hon även klipper klor.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se