Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under maj 2013

Av Soffan - 3 maj 2013 20:45

Den gröna hunden visade sig vara en lortgroda, täkt av mossa. Finns dom som haft skoj idag... jagat fram o tillbaka genom mosshögar. Själv har jag delat ut kallelse till årsstämman... vilket nog är ungefär en hundradel så skoj.

ANNONS
Av Soffan - 3 maj 2013 19:15

Dags att hämta... en grön hund??

ANNONS
Av Soffan - 3 maj 2013 16:58

Andra dagen i nya skor, utan skoskav. Dom, skorna, ligger ännu så länge på plus och så är dom ju rätt söt oxå, med brandgula skosnören.


 


Av Soffan - 1 maj 2013 13:14

Ledig i dag och är superstressad. Inte stressad så att det händer något, utan bara rastlös, utan resultat. Kommer inte in på jobbdatorn hemmitfrån heller, vilket kanske är tur just idag. Behöver hjärnvila och pysselaktiviteter istället. Har inget barnbarn här idag, som igår, då vi hälsade på vid brandstationen och tittade på allt och då menare jag allt. Hon har nu mer koll på de olika bilarnas funktioner och vad som finns bakom nära nog alla dörrar. Båten intresserade oxå, men ännu mer räddningsgrejen ovanpå. Men en sak va läskigt och det var rökmasken... den ville hon inte att den unge brandmannen skulle demonstrera. En sak som hon oxå reagerade över var hur kläderna hängde, att stövlar satt fast i byxorna o så, och det är ju en sak man får lära sig redan som liten; plocka upp kläderna, lägg dom fint osv... och ja, vi var ända in i klädskåpen... Glömde föresten att delge vännen M de detaljerna... haha, får ta de nästa gång.


Fy känner att jag suttit länge nog nu, dags att göra nått annat som stökar till eller på annat sätt förstör ordningen här inne, den som inte finns och heller aldrig har funnits, men som alltså är ett drömtillstånd, att ha fint - städat - organiserat - och bara så där jättefint hemma. Skulle ju i och för sig kunna börja med att dammsuga upp blomjord jag spillde på golvet i köket när jag planterade om några blommor... och diska klart och hänga klar tvätten. Eller så går jag ut me lilla vovven och hoppas på att döda katten är saknad, hittade och hämtad och att det är varmt och skönt ute.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se