Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under juni 2013

Av Soffan - 13 juni 2013 20:50

Tänkte att jag skulle presentera en gammal vän. Vi är nog näst intill jämngammal. Tyvärr har jag glömt namnet... men vi håller fortfarande ihop. Nosen är lite mer sliten och barnbarnet har bestämt sig för att han fryser, så toppluvan är ny. 

ANNONS
Av Soffan - 13 juni 2013 19:17

Är lite högt tempo på kontoret just nu, så det är lite svårt att varva ner när man väl är hemma... så just nu sitter jag o surfar runt och kan inte bestämma mig för om jag vill köpa en kaninunge eller kanske en medelålders boaorm... eller hur många uppsättningar av IKEAS dockskåpsmöbler jag kan tänkas behöva. Tål att tänka på... drygt för huvet i alla fall. Vart lite drygt igår kväll oxå, eller mer pinigt. Men är man omtänksam så är man och då utstår man de grova tråkningar man kan drabas av i kassan på skafferiet om man köpt de flesta prinsesstidningar som getts ut senaste dygnen. För de gjorde jag, både handlade och stod ut. Ska nog dessutom smyglasa dem sen oxå, om jag får. Har ju sagt de förr, men gillar verkligen fina klänningar.

ANNONS
Av Soffan - 12 juni 2013 19:51

På tal om skylt, det är den "lilla" väggskylten som är på plats på IKEA, inte den stora, om nu inte den tokstora kommit upp idag på eftermiddagen. Vi har i alla fall planer för vad vi ska förstagångshandla när det öppnar. En av gossarna, som jag jobbar med, mumla nått om värmeljus och servetter... men jag är nog mer inne på nått att äta, blåbärssylt eller nått sånt. Men det är länge dit, först ska sommaren vara varm, torr och myggfri sen ska det blir solig höst med fina färger på löven... sen så. Då ska J få köpa sina värmeljus... han kan till och med ta bussen dit.


Boken jag läser, Nattens cirkus börjar närma sig slutet. Så nu är det slut på bussläsandet, nu är det tystnad, koncentration och hemmasoffan som gäller. Boken är fortfarande jättebra och då vill jag inte ha pratiga bussåkarmänniskor som sitter omkring mig och pratar sönder upplevelsen för mig med min bok. Vet att jag är en gnällspik, men folk är faktiskt väldigt högljudda på bussen.Av Soffan - 12 juni 2013 12:32

Varit ut och ätit golunch på Pronto... och då såg vi den, skylten, IKEA. Så nu ska jag bara kolla öppettiderna mot mina planerade busstider. Sen så, då är de bara att tuta o köra.

Av Soffan - 10 juni 2013 15:36

Idag har jag varit flitig på jobbet, hela dan, svarat på mail, och pratat i telefon och fixat och trixa, med allt. I morron ska jag prova på att jobba oxå, med det jag varje dag att tror/tänker att jag ska göra, planera klar hösttrafiken.

Av Soffan - 9 juni 2013 12:08

Första tvätten avklard, väl centrifugerad och allt och utan centrifughopp. Men det tog fasligt lång tid, hann plantera om flera pelargoner och käka frukost och jaga ut lilla vovven i spöregn innan det var klart. Ändå hittade jag en knapp på maskinen som stressade på själva tvättiden, men man vänjer sig väl. Sammanlagda tvättiden, från själva igångsättandet till allt är torrt igen, bör bli betydligt kortare ändå. Hoppas jag. Men nu, dags att återgå till omplantering av mina pelargoner och ett jordigt kök. Om jag inte ska ta och smita ifrån alltsamman och ge mig ut i regnet, för att göra... ?

Av Soffan - 9 juni 2013 08:41

Jag lyckades varken med det ena eller det andra igår dvs ingen smulpaj och inte vattnade jag gräset heller. Tur det gjordes ändå... för jag såg minsann igår kväll att det spirade många små veka strån, på nära centimetern. Inte illa! Men jag fick fart på tvättmaskinen efter en lång turne runt i trakten för att leta ny strömplipp, men hittade ingen, men de får gå ändå, ett tag. Eller det var inte jag, utan min gamla chefselektriker som grejade det. Men innan allt var halvklar hann vi besöka ett flertal butiker men även en garagebutik med diverse innehåll, tänk pojkrum för stora pojkar... men inte det vi sökte. Men det är alltid lika kul att hälsa på hos gamla bekanta. Allt var sig likt, endast magomfång och priset på leksakerna som stigit.

Men sen var det ju lite att kolla på tv oxå, gillar verkligen fina klänningar... och en fika hos mamma är ju aldig fel.


Men det var igår, idag behövs gräset inte vattnas. Hunden har inte vaknat än, han kommer troligen att låtsas sova tills han hör att det slutat regna. Tvättmaskinen snurrar och jag lästa tvättinstruktionerna, innan jag drog på stömmen. Men det snurrar och vatten har kommit i. Nu hoppas jag bara att maskinen står tillräckligt plant, för jag har fuskat med att koll just det, men tar nog ett vattenglas o kollar så jag ser på ungefär hur det är ställt. Vill ju inte att den ska hoppa omkring i badrummet, ifall den inte står plant nog.

Av Soffan - 7 juni 2013 22:53

Det är lite mitt i natten, men jäklars va sugen på rabarberpaj jag är. Måste blir prio ett i morron, till och med före att vattna gräsfröna, att göra en smulpaj. Vi är föresten inte helt inkompeteta gräsodlare, granngossarna o jag, det har kommit upp några strån... men kanske inte riktigt lika många som väntat, det var ju många frön i påsen. Men dom är på gång. Hunden vill inte hänga med mig nått mer i kväll, han flyger upp och tittar misstänksamt på mig varje gång jag bara tar i datorn. Det där med svansen tog hårt. Vi har en verkligt jobbig och allvarlig förtroendekris att jobba oss igenom i morron. Fobiträning och sånt... alternativt klippa svanshåret lite kortare. Men det hjälper nog inte, han hamnade verkligen mitt i när jag stängde luckan.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se