Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under november 2013

Av Soffan - 4 november 2013 13:33

O nu tycker lilla vovven det är läge att käka frukost!

ANNONS
Av Soffan - 4 november 2013 10:46

Hunden ser ut som en sjuttiotals James Brown, fluffig. Badet igår förvandlade honom från modern hund med dreads till... godluktande fluffboll. Ända tills nyss... då jag tappade tvdosan i filen, med ett plask. Multitasking i all ära... men ingen är ju fullkomlig. Ligga i soffan och läsa kanske räcker? Inte titta på tv samtidigt som jag äter frukost, del 2 för dagen, för det är då det händer, att hundar blir vitprickig. Fan, jag som trodde jag var helt pigg igår... det var bara ett lur, för nu är det klent.

ANNONS
Av Soffan - 3 november 2013 16:50

Hunden ligger och låtsas sova, han hör att det regnar, tror jag, för han vill i alla fall inte gå ut. Och i ärlighetens namn inte jag heller.


Har haft en riktigt hemmaslappardag idag. Knappt lämnat soffan och inte gjort ett smack. Men det var en sån dag, är fortfarande lite snuven o duven... och vaknade dessutom med skum smärta i ryggen efter att ha sovit riktigt illa hela natten... Men som med det mesta annat, så fanns det en förklaring; det gör ont att sova på Barbieskor.

Av Soffan - 2 november 2013 21:09

Atchoo prosit, host host... skulle behövas täckbyxor för minsta utepromenad. Fast det är faktiskt egentligen inte värre än att idag debutbesöktes IKEA i Borlänge för första gången. Tycker i och för sig att jag borde varit där tidigare med tanke på den arbetsorder jag fick av ett kommunalråd redan för många år sen, om hur jag skulle göra och göra om, den dagen den stora, hemliga, etableringen kanske skulle bli av... och nu står den alltså där. Var fint där inne, eller det såg väl ut som det går på IKEA var man är besöker en sån butik men, besöket skapade inget stort hål i kassan, men så köpte jag heller inga servetter eller värmeljus.

Av Soffan - 1 november 2013 20:09

Pappershögen växte snabbt, alltför snabbt, för nu 27 papper senare mår jag pyton. Blähäää... måste vila. Måste gömma o glömma resten av godsakerna som fortfarande finns kvar i botten på Twist-påsen, omedelbums.

Av Soffan - 1 november 2013 19:42

Hm, vet inte hur jag ska ta det här, men barnbarnet somnade ifrån mig ikväll oxå, innan vi hann läsa bok. Antingen är jag väldigt tråkig, annars kör jag slut på henne med allt vi hinner göra om dagarna.


Ska fundera över det här eller där eller hur man säger... medan jag klämmer i mig den Twist-påse jag smygköpte tidigare idag. Få se bara hur stor "vill inte ha" högen blir. Har inte ätit sånt här godis på åratal, minns inte vad som finns i den. Men cocos är i alla fall aldrig gott. Tyvärrr ser det ut att pappershögen är större ut än kvarvarande chokladhögen är.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se