Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under december 2013

Av Soffan - 22 december 2013 22:38

Va trött jag blir på mig själv; Wolverine såg jag ju på bio när den var ny... men men, soffan är ju rätt ok att tillbringa en kväll i när man vet att många andra stressar livet ur sig för att hinna skapa julkänsla och piffa till hemmet innan tisdag.


Men nu får de bli en snabb prommis me lilla vovven och sen slutet på Ocean's twelve, sen blire nog tack o gonatt. 

Av Soffan - 22 december 2013 19:57

Åh, hur kunde jag glömma att jag köpte en trisslott? Kan ju vara miljonär, utan att veta om det.... Tror jag väljer att stanna i den tanken ett tag till... innan jag skrapar.

Av Soffan - 22 december 2013 18:13

125 eller 35 det är frågan. Bio eller dvd? Med tanke på blåsten är valet enkelt, de blir hyrfilm... även om Hobbit lockar mer än Wolverine. Men eftersom granen nu är klädd så är det helt i sin ordning att soffslappa. Borde dock dammsuga... hm.


Har återlämnat barnbarn och hon fortsätter sitt jobb på hemmaplan, så länge de finns granar att klä, håller hon igång. Hon tyckte lite synd om mig och min gran, men sa inte att den var ful eller trasig... men det är jäkligt irriterade att två varv av beslysningen har lagt ner verksamheten till den här julen. Men men... det finns ju pynt som döljer den lilla defekten just nu. Hon har verkligen lyckats hänga upp allt hon hittade. Granen är nog mer att betrakta som ett museum än bara en gran. Har faktiskt en till grej att hänga upp jag oxå, om den får plats, den superfina tomten jag köpte vid senaste besöket på Tivoli i Köpenhamn.Av Soffan - 21 december 2013 10:23

Julgardinerna är nu på plats i vardagsrummet - dock utan fönstertvätt - och inte är de tomtar på gardinerna heller - här hänger snarare något Merlinliknande... men rackans fina är de, mina julgardiner.


Inser att jag inte kommer att blir klar till denna jul med arbetstakten jag håller just nu, därför fuskar jag o grejar yta först. Sen får de blir de trista... själva städandet. Men det är ju roligare att göra rent om det är fint, typ.

Av Soffan - 21 december 2013 09:52

Blir snart galen... eller befriad från städning. Hunden har nu i flera timmar följt mig fram och tillbaka igenom lägenheten. Stannar jag lite häftigt och byter riktning - ja, då sitter han som en smäck i hälarna på mig. Suck. Måste tilläggas att även lilla hunden suckar...

Av Soffan - 21 december 2013 07:27

Inte för att jag bor där eller har någon närmare relation till julbocken i Gävle, men undrar om inte folk där ändå skulle kunna gå sta o tycka att det kunde var kul, men framför allt fint, men en obrunnen julbock, en enda jul? Och lite snö skulle de säkert oxå önska, för den delen, men de vill jag gärna ha själv oxå. Bara inte på min bil, men överallt annars skulle vara fint. O nu går hjärna på tomgång. Vaknade alldeles för tidigt och har hunnit jobba mig igenom mängder med jobbmail... Hunden snarkar än och klapparna har jag oxå sorterat, men inte slagit in, så jag önskar inte besök. Hungrig på fukost är jag, men först ska kläder på och hunden väckas för en promenad. I blötan... Fy för regn och blåst. Tror jag stannar i soffan en stund till och kollar färdigt på Once upon a time... avsnitt ett. Sen promenad och sen frukost och julkalendern, så klart.

Av Soffan - 18 december 2013 20:24

Insåg just att jag är helt oförberedd inför morgondagens tavellotteri. Har ingen plan, överhuvudtaget. Men det finns i alla fall ingen glastomte i år. Så hur det än går kan det ändå inte bli värre än det året, året när jag vann, eller snarare valde, den taniga vulgotomten. Hade ju lixom inget att välja på den gången, heller. Brukar ju faktiskt inte direkt ha nån tur i lotteriet. Men måste nog ta mig tid att se över konsten, innan det är dags att välja. Menar, kan ju ha tur att få välja i år.


En annan sak som jag däremot fått till i år är julkorten. Där fick jag till alla stadier, på en smäll. Däremot måste jag kanske erkänna att jag kanske inte tänkte till riktigt, så... förlåt... du som inget julkort får, även om du outtröttligt - år efter år - snällt och omtänktsamt sänder mig en julhälsning. Jag är tacksam och glad, även om jag glömmer visa det och ge samma omtanke tillbaka.

Av Soffan - 17 december 2013 20:07

Hm... varför köpte jag ens en hundbädd?


 Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se