Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under december 2013

Av Soffan - 9 december 2013 19:06

Mina försök att träffa Carl Jan var fruktlösa... tycker han borde väntat på att jag skulle glida in på skafferiet, 27 minuter efter utsatt tid, eller hur? Men å andra sidan kanske jag bara ska vara glad över att jag inte fortfarande irrar omkring; utelåst, kall och hungrig, som i morse. Glömde av att kodlåsen slutat fungera och lyckades låsa mig och lilla vovven ute, trots att jag i söndags låste upp dörrar åt andra... men de va ju igår det.

Tror dessutom att jag faktiskt lyckades få lite träningsvärk i samband med gårdagens skiddebut, då den treåriga skidprinsessan stavade fram i snön. Här snackar vi inte Lillehammer utan riktig dunderprestationer, hemma på bakgården. Krånglande bindningar och spruckna skidor till trots. Tack och lov hann jag stoppa störtloppsdebuten ner mot garagen, efter protest och livlig diskussion.

ANNONS
Av Soffan - 8 december 2013 19:50

Hm, få se nu... nu har jag suttit i soffan och glott på Amerikansk fotboll i minst en halvtimme, utan att ens tänka tanken på att det kanske finns annat att vila ögonen på. Har inte koll på reglerna, men dom springer o trillar o bildar hög. Kan inte ens skylla på att dosan är trasig, för det är till den andra tv´n, orkar bara inte bry mig. Alternativet är annars att montera impulsköpet från IKEA. Men det får nog ändå bli i morron, när tvätten torkat. Vad nu det har med varann att göra?


ANNONS
Av Soffan - 7 december 2013 20:26

Skottat snö, frusit om tårna, fikat på lokal och handlat finmössa och en pytteliten tomte på julmarknad i Vikmanshyttan. Fast i omvänd ordning. De får man väl säga är en hygglig lördag? Menar, har ju inte bara befunnit mig i soffan under filten med tab3 i handen. Boken jag läser nu är förövrigt, slut, men innan dess var den sorglig. Å fy för sorgliga böcker, ledsna hundar är tunga grejer... dvs stark Lassievarning.


På kvällskvisten vart det mer stillsamma aktiviteter, typ kolla igenom alla gamla och nya Barbie-kataloger, leta ritning till LEGOhuset på nätet, leta byggritningar på dockhus på samma ställe. Hon håller mig sysselsatt, de lilla rara barnbarnet. Men måste erkänna att de riktigt gamla Barbie-katalogerna, dom har jag gömt... haha.


Det tog för övrigt en ohygglig tid att hitta rätt LEGO, men så här skulle det kunna se ut...

 

... om inte byggmästarna de senaste åren byggt om och byggt och hittat andra planlösningar... och nu ger jag dessutom upp letandet efter den lilla papegojan. Det får duga med en sköldpadda som husdjur från och med nu. Den har ju en egen pool att bada i...
Av Soffan - 7 december 2013 10:15

Min något romntiska inställning till snö, alltså så länge den håller sig från min bil, fick sig en törn igår kväll, en hård en. Mina försök att upphäva tyngdlagen alternativt döda så många snöflingor som möjligt resulterade mest bara i en massa blåmärken och en stor snöängei i trappan där jag landade... Ser den faktiskt till och med från balkongen, vilket påminner mig om jag ännu inte hittat spaden till balkongen. Alla andra spadar är ute och nu är det alltså fritt för alla grannar att ta sig an snön. Själv ska jag kanske ta mig ut en sväng och skotta bort min ängel, den är ändå inte lik mig... sen, när jag ätit klar frukosten och återhämta mig efter det just nu väldigt sorgliga kapitlet i boken jag läser.

Av Soffan - 6 december 2013 16:43

Å så kom de lite mera snö... hm, å jag har glömt att bära ut alla snöskyfflar.

Av Soffan - 5 december 2013 11:34

O så kom då snön, även om jag mer trodde på regn.

Av Soffan - 4 december 2013 16:39

Utbildningsblock två av tre, avklarad. Dags att jobba på att hinna med bussen. Men varför stressa?

Av Soffan - 2 december 2013 19:53

Käkade toppenlunch på Pronto idag då de lite oväntat serverade julbord, med "allt" som behövs, nästan, efterrätten får tas igen en annan dag, på annat ställe. Men törs nog lova att det är det billigaste julbordet, som i alla fall jag, kommer att komma i närheten av. Och gott var det ju oxå, riktigt jättegott faktiskt. Men nu är det kväller och då är de vörtmacka me russin, Once upon a time och soffhäng som gäller. Hunden snarkar och ljusslingan kom slutligen upp på balkongen. En bra måndag, så att säga.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se