Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under februari 2014

Av Soffan - 14 februari 2014 16:11

Med ökad ork kommer åsikter. Alldeles speciellt negativa synpunkter har jag på min säng. Så arg att jag fick ont i huvet igen till och med. Om jag bara orkat hade den fått en enkel till tippen tidigt i morse. Tack och lov fanns inte orken, har alltså en säng att gå o sova i även till denna kväll. Så för första dagen på flera dagar har sängen fått vara ensam sen i morse, jag har vilat i soffan i stället. Allt för att skona min stackars rygg från sängen. Flixar inte att vara febersjuk och sängberoende, så snart, dags för uppdatering av sovrummet. Ska bara bli frisk först. Och det kan ju vara kul att kunna byta kanal o så där. Lika kan de ju vara kul att överhuvudtaget se vad det är man ser på tv. Så har kolla tv hela dan, mellan tupplurarna, missat skidmedaljer men såg ishockeyn. 

ANNONS
Av Soffan - 13 februari 2014 17:52

Jag frös inte ihjäl i måndags, men det var nära. Feber och ynklig, men finns de liv finns de hopp och med några liter resorb varvat med blåbärssoppa får man faktiskt liv i det mesta, vad det verkar. Så med en rostad macka till lunch är de nu snart dags för en toppmiddag; några tuggor grillad kyckling och en hm... rostad macka, igen.

ANNONS
Av Soffan - 10 februari 2014 21:15

Vet att det är fyra grader varmt ute, dvs inte ens minusgrader... men... det hjälps inte... jag kommer troligen ganska snart att frysa ihjäl.


Vet inte heller om det jag alltid skyller på hjälper så länge till heller, att jag bara är trött. Kollade på, ett för mig nytt program idag, Tvdoktorn... och där minsann pratade de stress. Har aldrig kännt mig speciellt stressad, men tusan vet. Ska nog se programmet en gång till, den här gången stillasittande. Men tills dess, Elementary, stressprogram får de bli en annan dag. Lärde mig alla fall en sak av de lilla jag hann se, jag är en jäkel på att andas. Avslappning och magandning, med blicken uppåt, då blir det snälla fina ickestressiga tankar.

Av Soffan - 7 februari 2014 20:17

Vet inte om det är helt ok, men, nu har jag i alla fall "tvingat" barnbarnet att hålla sig vaken för att se när den olympiska elden skulle tändas. Hon bad ju i all fall bara en gång om att få gå o sova... nyduschad och allt, iklädd nya pyjamasen med Doc McStuffins. Men vi har diskuterat samtliga danser, prinsessor, lampor, svanar, bilar, raketer, flygande grejer och annat som uppvisats innan den jäkla elden väl tändes. Jag tolkade till och med de ryska talen, så nu har hon koll... eller inte. För hon somnade från alltsamman på mindre än en minut. Men elden den såg vi. Och svandansen.

Av Soffan - 5 februari 2014 17:32

Har funderat vidare kring gårdagens vinst. Kan det vara så att jag läser för mycket deckare? Borde jag kanske variera mig? Eller?

Fick i alla fall massor gjort efter konferens idag, men så missade jag ju det bokade tåget oxå. Som tur var, gick det ett till.

Av Soffan - 4 februari 2014 23:28

Är ingen övertygad spelare av sällskapsspel... utom kanske då jag vinner. Har nyss glidit in på nattens hotell med medalj om halsen... vinnare i kvällens mordgåta. Med livlig fantasi kan man nå långt... ända till en vinst. Fast tanken var nog att man aktivt skulle ha hängivit sig åt själva sällskapandet oxå, inte bara passivt klurat.

Av Soffan - 3 februari 2014 18:06

Tror på det här med att mjukstarta, så jag kom sent till kontoret och gick tidigt. Hade 141 mail att ta hand om och det hann jag ju inte idag, men det var i alla fall bara 58 obehandlade kvar när jag drog hem för att vila. Vila är viktigt, alla dagar, det är bara det att jag glömt bort det så många dagar. Man vänjer sig visst vid högt tempo när man dagits med övertid i många år. Funderar dock på att bli lite aktsammare med mig själv. Annars är det bara det att jag ännu inte kommit loss ur semestertempot. Dags för soffläge och vila o sen senare ikväll; Elementary.


Åh så där ja, tvättmaskinen hoppar... hm, ingen rast o ingen ro.

Av Soffan - 1 februari 2014 22:01

Kvällsplanen sprack. Inget lördagsgodis, hann dessutom somna ifrån tv i väntan på Sherlock... och nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppen. Kan inte ha vart ett så där jättebra program innan... eller?

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se