Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under mars 2014

Av Soffan - 18 mars 2014 07:56

Snart dax att cykla...

ANNONS
Av Soffan - 16 mars 2014 21:39

Glömde ju alldeles av dagens finaste....

ANNONS
Av Soffan - 16 mars 2014 20:40

Hmm... stavar som om jag hade snuva. Men de har jag inte, nyser visserligen, men ingen snuva, än. Har ingen koll på mitt boksorterande heller. Har just hittat tre olika faktaböcker om insekter, jag som avskyr sånt som surrar, krälar och sticks eller bits. Handlar kanske mer att "lära känna sin fiende" än rent intresse? O nu/snart är det ju fästingsäsong oxå... fast dom kanske inte räknas till insekt? Dom är ju mer ett otyg, ett onyttigt blodsugande jävulskryp.

Av Soffan - 16 mars 2014 16:24

Har väntat länge på strömmannen, han som brukar ska komma innan jul, typ, och igår dök han upp, nästan som tomten. Äntligen! Så nu har jag eluttag på balkongen, till nästa jul - och tokstökigt i vardagsrummet. Att flytta en bokhylla så hantverkaren kommer åt me bästa borren i det här hemmet, de är ingen barnlek. Sen kan man ju undra om jag verkligen behöver behålla böcker om oljemålningens grunder och liknande... Målar ju lixom inte så ofta, inte mekar jag moppe heller. Husläkarboken känns oxå överflödig. Dags att gallra i biblioteket. 

Av Soffan - 14 mars 2014 21:24

Snälla snälla snälla... ingen snö! Har ju redan tagit undan bästa snöskorna och det där med skidåkningen... hm... långsiktig planering är visst a och o, enligt kollegorna... Litar på dem rörande detta, tycker nämligen dom verkar planerar varenda dag, långsiktigt. Å de verkar ju förståndigt... Är ju inte så att jag är lat, eller så, mer att jag hushållar med resurserna. Och sen har jag ju inte så mycket prylar heller som man verkar behöva vid alla olika formera idrottsligt utövande. Har ju till och med tappat bort min stegräknare. Däremot har jag hittat min plåtplonka, efter att jag vänt upp och ner på hemmet och bilen och innan dess kontoret, vilket var tur, för det är ju så himla trist att fixa nytt körkort och spärra kort och sånt.


För övrigt har det faktiskt varit en ovanligt tråkig dag. Skaparglädjen hade svårt att infinna sig - men en bra grej fnulade jag i alla fall till. Hoppas jag. För om nu bara någon vill betala, så kanske jag gjort ett gäng framtida nattbussresenärer glad. Tyvärr inte i min hemkommun... för här är de ont om sån vilja. 

Av Soffan - 11 mars 2014 20:46

Har funderat på en sak ett tag; jag är helt övertygad om att jag borde klara av att åka några mil på skidor. Synd bara att det inte finns nån snö... och att jag inte åkt skidor på 20-30 år... men de borde gå. Med rätt valla... och ett par skidor. Fast jag borde kanske främst fundera över hur jag ska klara hälsokontrollen, med någon form av heder i behåll, nu på måndag.

Av Soffan - 9 mars 2014 21:10

Skaffade mig en ny hobby tidigare idag, en som passar mig och som man kan göra från soffan... jag håller span på hajen Lydia... 


 


Jag vet inte om hon är en lycklig haj, eller vart hon är på väg. Men hon rör sig... vilket är mer än man kan säga om mig. Skulle kunna skylla på spännande bok, vilket är sant, men jag är trötter oxå. Blire inte bättre än så här, då blire inte så bra den 17:de, då jag ska uppvisa ett helt nytt jag, ett nytt jag med god kondition, utan trivselvikt och med enastående goda blodvärden, dvs det är dags för, den nu mer, årliga hälsokontrollen. Värre än att skriva högskoleprov, ett antal minuter på testcykel ingår oxå. Jag hör dåligt oxå... 

Av Soffan - 9 mars 2014 08:46

En frukost på Menai Bay Beach Bungalows startars upp med en tallrik färsk frukt. Lite annat än att klämma en seg apelsin här hemma... Sen är ju faktiskt deras "matsal" lite mysigare än hemma oxå, menar, det är ju lite skillnad att kolla ut mot havet istället för att sitta hemma i köket och se ut mot en ica-parkering... 

 

   

 

Mätte aldrig "midjan" på baobaträdet - men trädet var grovt.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se