Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under mars 2014

Av Soffan - 9 mars 2014 07:24

Kl. 06.19 ... väldigt tyst; Mormor... mormor. .. jag tror grisen vill dansa. Hm... jaha ja tänker jag, va bra, nästan sovmorgon, härligt. Kl. 07.15; Mooorrrrrmmmor.... de är morron nu! Nä hä du, tänker jag, inte för mormor. Fy så morrontrött jag är, men vilken tur jag har ett pyssligt barnbarn.


Grisen har dansat, Bamsefilmen vi såg förra helgen har recenserats, brev har skrivits och mängder med bilder har klippts ut och limmats fast nån annanstans. Tejprullen har gått varm... och hon behöver klädnypor. Till vad? 


Misstänker att gårdagens "sena" kvällshäng med vännen M sitter i kroppen idag. För inte är jag väl nån latmask på morron, eller? Eller jo, jag är nog det.
ANNONS
Av Soffan - 7 mars 2014 20:28

ANNONS
Av Soffan - 7 mars 2014 16:19

Mjukstartar idag med några bilder från i januari... bara för att det regnar.   

Kilimanjaro från ovan, å så lite flygmat innan vi nådde målet; Menai Bay Beach Bungalows på Zanzibar.


Tror det räcker så här för idag.


Av Soffan - 5 mars 2014 21:29

Skam den som ger sig, de tog bara ca fem veckor att skrämma ut alla foton ur mobilen. Värt att nämna är att mobilen dessutom varit på besök vid vår teknikavdelning, utan att släppa till. Men nu hände det. Trist nog försvann alla foton, men men, nu är dom ur i alla fall.


Behövde den här lilla medgången med mobilen, för just nu är det lite motigt. Känner mig utpressad, av posten. Dom tänker sluta dela ut post hos oss, redan i maj, om vi inte kan uppvisa en handlingsplan. Jag har uppvisat en sån tidigare, för ... hm... fyra år sen. Men ingen direkt lösning, och alla mina grannar blir ju bara äldre o äldre och kassare att gå i trapporna. Så i morron blire till att författa en handlingsplan... en tårdrypande. Är i behov av att köpa mig tid... är ju lixom inte bara att hitta bra och dugliga postboxar som passar i litet trångt trapphus.

Av Soffan - 2 mars 2014 20:12

Vet att jag gnäller, men den här boken jag nu läst, får man verkligen planka hur mycket som helst från andra böcker? Finns det någon gräns, eller är de fritt och bara upp till läsaren hur mycket man står ut med? Den var ju egentligen inte dålig, jag har bara läst allt förut, till exempel i serien om Narnia. Och då har jag ju då oxå avslöjat var jag läser för typ av böcker... ibland. Eller ja, rätt ofta då. Hm... 


Har inte valt nästa bok som ska läsas, men kanske ska hoppa "barnhyllan" då... kanske Svenskar i strid kan vara något, eller Under kupolen... eller rent av 22/11 1963? Ska ta mig en funderare, men nu nattpromenad me lilla vovven, för vi tar tidig kväll, för att vakna tidigt o kolla slutet på Oscarsgalan på tv. 

Av Soffan - 2 mars 2014 16:16

Så där ja, tydligen dags att börja frysa om tårna o nysa... o nått sånt har jag minsann inte fört upp på agendan. Däremot ska det ätas, vet bara inte vad, eller så ska jag bara slänga mig i soffan me halvkassa boken. Vill inte att den, boken alltså, ska vara en besvikelse, så den har mycket att leva upp till de sista hundra sidorna nu. 


Annat var de med Bamsefilmen, den va spännnande. Och det är så himla bra att man har barnbarn så man inte behöver gå ensam på matiné. 

Av Soffan - 1 mars 2014 17:09

Det var igår jag tog ledigt för att jag behövde vila, men det är idag jag är trött och verkligen vilar. Tycks som om lilla hunden oxå behöver vila, för vi har helttidshäng i soffan idag. Även om nya soffan är mindre än den stora vita, som var så go, räcker den nya bruna ändå till. Vi trängs lite och han surar, men vi får plats.


Å andra sidan känns det inte som om man missar något utanför soffan heller. Det är grått och mulet och i morse kom det ner något snöliknande. Ve o fasa.


Hemmet har dock blivit något mer organiserat under dagen, disken är omhändertagen, tvättmaskinen har jobbat ett pass och boken har inte blivit speciellt mycket bättre än de trehundra första sidorna. Jo just ja, spillde blåbärssoppa på rumsmattan, den som hunden härom natten spydda IKEAråttfot på, mitt sull var värre. Jobbigt att erkänna... och dessutom börjar det väl bli dags att äta fast föda igen.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se