Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under april 2014

Av Soffan - 15 april 2014 08:23

Härligt att komma hem och hitta jättefina och supervarma vantar i postlådan... i och för sig var det redan i söndags, men presentvantar från vännen M´s mamma glädjer i många dagar. 

   

Nu hoppas jag dock, i ärlighetens namn, att jag inte ska behöva dem så många dagar till, denna vår.

ANNONS
Av Soffan - 15 april 2014 04:50

Just nu, dvs strax innan bussen går, inser jag plötsligt att; jag kan ju för tusan inte åka buss idag, för då kommer jag ju inte hem i kväll... Vet inte om det känns som tur ändå, att inse en sån sak innan fem på morron. Är bara trött och vill sova...

ANNONS
Av Soffan - 13 april 2014 11:08

Tillfälligt föräldralös. Vaken en minut sover sen säkert en timme igen... Syskonen verkar ta mer tid på sig... om det nu blir några.

Av Soffan - 11 april 2014 22:16

Kokhett vatten i kranarna, årsredovisningen är hämtad och ska delas ut till alla grannar, en annan dag, lilla prinsessan somnade tvärt efter att vi läst Morris badar... men innan dess hann vi äta och påskpynta i trapphuset. Utbildningen igår sitter inte som en smäck, men som vi nyutbildade kom fram till att; nått jäkla dugg borde ju ha fastnat i nån skalle. Vi är ju vanligtvis inte helt dum. Hoppas bara att det inte var samma sak som fastnade hos oss alla, utan lite olika användbara grejer. Återstår att se. Ska i alla fall göra mitt bästa för att så många elever som möjligt kommer till skolan till hösten, vill ju gärna att så många som möjligt kommer igenom grundskolan och utbildar sig så att de kan ta väl hand oss som står på tur att bli äldre... typ. 

I morron blire påskpyssel för hela slanten... och säkert en o annan bok läst. Barnbarnet är en pärla att ha med o handla. Jag har svårare att låta bli kolla in allt påskgodis än vad hon har. Hon sneglar naturligtvis och undrar och pratar om det... men ber inte om något - och glass kan vi äta en annan dag, som hon sa, men Pixi-böckerna - dom gillar hon och jag med. Det tar tid att gå igenom alla nya titlar, varje gång. 


Å käre nån, nu såg jag hur mycket klockan är... så här länge har jag inte varit uppe sen... hm... nyår... så... dags att sova.

Av Soffan - 11 april 2014 16:40

   

Lite grått och mulet, men det rör på sig lite varstans... och skoj att se "hemmet" från ovan - på avstånd.

Av Soffan - 11 april 2014 06:44

Efter gårdagens utbildningspass, i nygammal programvara för skolskjutsar, är hjärnan rätt slut. Som vanligt vill min hjärna hellre fristila och tänka själv än att följa manualer och förbestämda arbetsgångar. Vi förde en hård strid hela torsdagen, jag förlorade, och är idiottrött och minns inget av utbildningen överhuvudtaget. Bra jobbat!

Av Soffan - 9 april 2014 20:25

Mitt sökande efter en ny kartong med Froot Loops har varit resultatlös... så det fick bli Coco Pops Crunchers till kvällsmat. Var så himla trött när jag äntligen kom hem efter en lång jobbdag, så till och med en macka me pålägg kändes för jobbigt att tillreda, men har i alla fall varit på hög höjd, längst upp i före detta Banverkshuset. Kanske inte så tjusig utsikt, men man såg långt. Och chokladflingor är rätt gott de oxå. 

Av Soffan - 9 april 2014 06:48

Planerade sovmorgonen uteblev. Vakna för tidigt och lukten av brandrök jagade upp mig. Inget pipande någonstans denna gång utan bilbrand på vägen utanför skafferiet. Men ändå bra att komma upp i tid, då det är dags för vårens däckbyte. Behöver jag berätta att det snöar?

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se