Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under maj 2014

Av Soffan - 17 maj 2014 05:59

Surar en smula - vaknade alltför tidigt idag. Och med tidigt avses allt innan åtta. Men o andra sidan har jag nu hunnit avpapperfiera hela hemmet från hsb-papper, eller i alla fall slängt och sorterat det som ska vara kvar och bäras ner till kontoret. Är ju lixom ett nytt år i den världen nu. Har orkat korrekturläs flera sidor informationsmaterial åt jobbet och hunnit slänga en del andra grejer som tex jobbgodiset, gillar det verkligen inte. Sorry. Men så är det. Tyvärr gillade jag lördagsgodiset som jag alltså drog i mig igår kväll, i sovtid, som kan vara skälet till att jag sovit kasst oxå. Min kropp verkar protestera mot alltför stora intag av socker kvälls/nattetid. Men o andra sidan, många sägs ju inte junna drika kaffe o sen sova, nått jag istället kan. Fast nu dricker jag ju egentligen inte kaffe, så glöm de där sista. 


Laddar i alla fall för att inleda balkongsäsongen. Har nån gång strax efter fem styrt upp lite där ute... men drog inte ut dammsugaren, nån ordning får de vara, de spar jag med till sju... haha. Nä då, men de ska ske idag. Golvet ska torkas oxå och sen så, då kommer mattan och bekväma balkongmöblerna upp. Är jäkligt kallt om tårna på betonggolvet, men då blire annat. Så ni som ännu inte vaknat, ni har en fin solig dag att se fram emot, vad det verkar så här långt av dagen. 

ANNONS
Av Soffan - 16 maj 2014 21:14

Jaha ja, så va de fredag idag och man är nyss hemkommen efter en 15-timmars jobbdag. Är rätt säker på att det ska vara så här... men men, nu är de så. Hade ju en toppenfin lunch i alla fall, på Haganäs med efterrätt o allt.


Har länge funderar över om inte den enda överlevande pelargonen skulle få flytta hem från kontoret idag. Sagt o gjort. Trist bara att den jäkeln skulle göra en frivolt i bilen, vädigt ett OS-guld, minst, innan vi var hemma. Nu står den i köket, eller står o står, den ragglar. Bröt dessutom ett antal grenar, eller kvistar eller va de nu heter på en blomma... surt i alla fall. Men nu kan jag nog inte klara kvällen om jag inte får mat. Tänkte rostad macka me ost o marmelad kunde vara lagom. Men inte på samma sätt som i nattens dröm... då jag minsann åt varma mackor me punchpraliner under osten. Men jag sov gott. 

ANNONS
Av Soffan - 11 maj 2014 20:58

.... och ja, de va nån som spytt i soprummet... Men med superlång vattenslang och grannen K löste det sig, så att säga... och de va lite därför tvättandet nu ikväll kändes extra viktigt. För fy va äckligt de är att ta reda på efter andra så där.

Av Soffan - 11 maj 2014 20:26

Tvättar och hemmapysslar, eller hm... just nu nattar jag alla dockor och gosedjur som spritts i hela hemmet sedan barnbarnet senast pysslade om dem, och samtidigt vilar jag hjärnan efter jobbandet idag och gläds åt att jag kommit på ett fel jag gjort i planeringen kring Spraxkya. Kan ju lixom bara göras bättre då när man vet vad som felar, om nu bara min teori stämmer. Men de ska den väl göra? Föresten så är natta nallar roligare än att dammsuga och städa på riktigt, som jag borde göra. Collaget som skapades i köket i lördags genererade många ynkapytteminismå pappersskärp som lilla vovven sprider överallt.


Oavsett så är jag redo för morgondagen och maskinen har snart gjort sitt jobb, o då e de bara mitt kvar, att hänga all tvätt. Å då kan jag inte låta bli att undra över varför jag inte oxå köpte en torkställning igår när dottern köpte en ny? 

Av Soffan - 11 maj 2014 16:59

Senaste dagarna har stressat förbi i så rask takt att jag idag, nu när det är flera dagar för sent,  minns en himla massa saker som jag glömt, som tex födelsedagar, olika telefonsamtal som skulle ringts - båder privat och åt föreningen och tja... listan kan göras lång. Djupandning har så att säga blivit en ny hobby. Och på tal om djupandning, tror nån jävel har spytt i vårat sophus... :(

Av Soffan - 11 maj 2014 01:04

Har just varit ute med lilla vovven och vi har andats in däck i partikelform. Nästan så det sved i ögonen. Men bortsett från det så undrar jag om det inte är dags att köpa ny mobil, en sån man ringer med och på sin höjd skickar sms, dvs en sån som jag redan har. För när det tar sex dagar för sms att komma fram så går de ju snabbare med vanlig post. Alltså, inte för att jag har så där direkt bråttom eller så, men ändå.

Av Soffan - 11 maj 2014 00:14

Hela den här röstningen skulle kanske vart mer spännande om jag inte somnat. Missat nästan alla bidrag. Undrar hur topptiolåtarna låter? Gäsp!

Av Soffan - 10 maj 2014 21:06

Går bra de här; har just slängt mig i soffan, ska kolla tv och äta lördagsgodis... men var är godiset? Hm... jo kvar i bilen. I skuffen. Tänkter inte klä mig och gå ut igen.... Utan får helt enkelt leva på minnet av "sommarens" första uteglass från Lappens som åts tillsammans med barn o barnbarn idag, i kyla, nästanregn och ingen sol. 

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se