Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under juli 2014

Av Soffan - 24 juli 2014 18:57

Haft några underbara dagar med barnbarn och bad och knasig hund. Har heller aldrig varit lättare att slippa spela Alfons Lotto än dom här dagarna. Varje gång det dragit ihop sig till spel... - Äh, du... ska vi inte åka och bada en sväng först? Funkar varje gång!


Testat flera sjöar, men de senaste dagarna har Kärringtjärn fått bistå med svalkan. Både barnbarn och hund har haft lite svårt att komma ihåg att man inte kan andas i vattnet. Barnbarnet blev snopet... och lite stött. Hon skulle ju bara titta efter fiskarna och en sten hon tappat på botten... hunden däremot, han hosta o harkla och blev skrajsen. ANNONS
Av Soffan - 22 juli 2014 18:59

Öh, va har jag gjort för fel? Barnbarnet: - Nu vill jag gå o lägga mig... ååå just ja... borsta tänderna.  Är jag supertråkig, eller? 

ANNONS
Av Soffan - 17 juli 2014 12:02

I väntan på att uppnå bättre resultat kan man alltid ta till Disneykvarten.

Av Soffan - 17 juli 2014 07:26

Hemma var det minsann sol - i Borlänge... mjölk?

Av Soffan - 16 juli 2014 13:41

Om det är Faluregnet som öser ner här nu, då ska jag genast ut o rädda mina blommor... innan de flyter bort.


Det var inte Faluregnet som följt med hem, utan vart bara nått småfnuttande me små små regndroppar. 

Av Soffan - 16 juli 2014 13:17

Hemma igen, dyngsur, och med många nyttiga prylar. Regnade kolosalt i Falun när jag skulle ta mig tillbaka bilen, sen på hemvägen hann knappt inte torkarna med. Men dagens uppdrag är utförd dvs hunden är snaggad. Sen hade jag turen att få veterinären att gå in och kolla tänderna på lilla vovven. Han doftar ju så att säga inte nyponros i munnen. Men allt har ju sin förklaring; gammal hund med tänder som börjar bli lite kass. Beställde ingen tid, men två tänder ska ur för att slippa få ont. 


De där nyttiga prylarna tänker jag inte gå in på. Känner redan nu att jag ändå inte kommer att få medhåll, från nån... eller jo, av barnbarnet kanske. Hon förstår mig hon... men så är vi ju stensamlare båda två oxå. 

Av Soffan - 15 juli 2014 18:58

Att släppa iväg två damen, i lagom ålder, på en kombinerad fika- och handelsträdgårdstur kan bara sluta på ett sätt; att dom har en mycket trevlig dag tillsammans, med flera fikor och några hel oemotstådliga pelargoner med hem, trots att båda damerna är belagd med pelargonförbud dvs ett regelrätt inköpsstopp av just perlargoner. 


Dagsturen gick via Torsång, utan hästräka, och sedan vidare via handelsträdgården några hundra meter bort för att sedan avslutas vid Ornässtugan, med lite kultur eller snarare kungahistoria och mer fika. 


Skoskaven hänger med och fötterna är nu i högläge... fast främst för att det är så skönt att ligga så och läsa bok... hälarna sköter sig ju självt, hoppas jag. Kunde de göra mig illa - kan de säkert läka själv oxå.

Av Soffan - 13 juli 2014 22:44

Innan jag for iväg på grillmiddag hos dottern vek jag mig, jag avbryter således min långa tid med Jack Reacher, för nån annan. "Nån annan" har ännu inget namn, men det lär klarna bara jag kan lämna soffan o ta mig till sängen o den hemlånade bibblan e-boken som slutligen lockade mig. Har dessvärre fastnat i en klibbig film på tv. Dom borde förbjudas. 

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se