Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under augusti 2014

Av Soffan - 11 augusti 2014 21:14

Undrar va de är för fel när det svider i huvet? Fast ska inte gnälla, lilla hunden sover än. Lurat i honom antibotika men sen tog det stopp igen. Han är inte vaken mer än några minuter i taget. Hoppas det bättrar sig till i morron. Men nu, dags att bära honom ner för trappen... vädra lite, o sen dags för kudden, för oss båda. 

ANNONS
Av Soffan - 11 augusti 2014 19:20

Kan inte låta bli att fundera över om jag kommer att emigrera eller immigrera? Hur man egentligen säger...? Kanske bara enklare att söka annat jobb... eller? Bryta ben o hamna på teknikkänslig avdelning på konservativ sjukhus eller göra nått jobbigt o häktad, är oxå alternativ.


Hunden ser i alla fall ut att må lite bättre. Vinglar fortfarande men har nu fått i sig lite mat, eller vad han nu gjorde i köket? Måste ändå må lite bättre, för nu sover han högst upp på soffryggkanten. Vingligt men krävde ändå styrka att ta sig dit. Det tar sig.

ANNONS
Av Soffan - 11 augusti 2014 17:14

Om nu nå skulle var intreserad så fick jag slutligen till ett konto på instagram. Har dock glömt lösenordet osv... kommer med andra ord att bli en kass nyttjare. Kommer nog igen om nån månad. Om jag inte immigrerat till kollektivtrafiklöst land. Måste ju finnas nån liten jäkla ö utan buss??


Jobbdagen har har alltså så att säga varit usel, men ändå inte lika usel som llla hundes dag har varit. Han vaknade o tyckte livet var på topp, ända tills vi svängde in vid veterinären. Eller faktiskt inte ens då var den kass, utan det vart nog när han förstod att jag faktiskt hade fräckheten nog att överge honom där. Men nästa gång, om det blir en nästa gång, vet jag ju vad som fattades honom; handväskan. Den som lämnar överger gärna en hund, men baske mig inte handväskan.


Insåg inte hur fel jag gjort förens jag skulle hämta medicinen åt honom och hittade honom i väskan i bilen. Bärbar trygghet för en jycke i litet format... alltså vid nästa veterinärbesök skall två handväskor medföras, en som tillför trygghet och en som bär iväg med alla onödiga grejer. 

Av Soffan - 9 augusti 2014 16:07

Som troligen den sista i världen, skulle jag just skaffa mig ett konto på instagram... Måste dock erkänna att jag nog fortfarande är den sista i världen, som inte har ett instagramkonto... Undrar va fan som hände?

Av Soffan - 5 augusti 2014 20:50

Så där ja, äntligen! Om jag nu bara får önska en sak till, så önskar jag att regnet håller i sig... länge. Det måste inte bli svalt/kallt, bara regna lagom mycket, speciellt nedan Norberg. Och här oxå... 

Av Soffan - 5 augusti 2014 20:35

Håller tummarna hårt för regn, på riktigt, inte nått sånt där småskvättande. Det är brandrök i luften och det luktar illa, precis överallt. Kokande varmt inne, men fönstren måste vara stängd. Ändå obeskrivbart tacksam över att inte bo två mil söderut.


Hoppsan, undrar om det det är åska på gång? Men de var säkert bara nått som ramlade omkull hos grannen... bara de nu inte var grannen. 

Av Soffan - 4 augusti 2014 23:01

Har stängt mina fönster, ändå luktade det brandrök när jag kom hem, sniffade runt överallt... tills jag kom på att det var jag och mina kläder som luktade. Kontoret är mest att likna vid en hermetiskt tillsluten frysbox, men det räckte tydligen att ta sig mellan kontor o bil. Var i och för sig ur bilen halvvägs oxå, tog ett kalasfikastopp och firade C på hennes kalasdag, en dag försent. O bilen är geggig av aska av det regn som föll på vägen hem. Blir nog till att tvätta... nån annan dag.


Har dessutom lärt mig att tanthumlor har en gadd gömd i fluffet där bak. Eller tror de bara var damerna som hade det. Gadden är dessutom återanvädningsbar... måste forska mer i humlornas hemliga liv i morgon, om jag hinner. 

Av Soffan - 3 augusti 2014 11:51

Tänkte på en sak angående det där med humlan. Än värre var nog ändå att jag sent igår kväll satte mig på lilla hunden som låg på puffen och sov... Vet inte vem av oss som blev mest rädd, hunden eller jag? Han blev i alla fall oxå oerhört putt och surade länge. Brummade och muttrade, till och med fortfarnde efter att han glömde av att undvika mig och plötsligt ville ligga i knät när jag satte mig i soffan igen, istället för på puffen. 

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se