Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under juli 2010

Av Soffan - 20 juli 2010 08:27

Upptäckt att jag kommit in i semesterfasen… ”vad är de för dag idag?”… Har alltså vådligt dålig koll på vad det är för dag och datum och så. Insåg det nyss när jag genomgick samtliga humörstadier från skitförbannad till depp och acceptans över att jag glömt de två saker jag skulle komma ihåg att göra idag, som jag då trodde var redan igår och att jag glömt. Men nu är ordningen återställd, det är idag idag och inte igår och jag har alltså chansen att inte glömma bort det jag glömde igår… typ.

ANNONS
Av Soffan - 20 juli 2010 01:58

... magnolia… de va magnolia och inte ros som jag luktar nu istället för sjövatten…

ANNONS
Av Soffan - 20 juli 2010 01:45

Filmkväll till nu och då precis nu kommer jag på nått jobbigt… gillar inte att gå och lägga mig badad i sjövatten och måste alltså duscha… misstänker att mina grannar ogillar denna vana eller ovana...

Av Soffan - 19 juli 2010 20:04

Matlagningslusten avvek en smula olägligt i lunchtiden idag, det är tröttsamt att sola och bada, och vad gör man då, jo man bjuder ogenerat hem sig själv på mat nån annanstans. Sagt och gjort och magen fylldes med allehanda nyttiga godsaker… alltså inte bara mat utan även några jordgubbar slank ner. Men när man tittar ut nu så ser det inte ut att vara nån risk att de blir nått bad i morron… för fy så grått och trist det ser ut… vilket innebär att det kan bli hemmamat med nya kryddorna... på nått i alla fall.

Av Soffan - 18 juli 2010 18:48

Är himla säker på att jag skulle göra mig rätt bra på en strand nära saltvatten… vid vilket hav som helst, för det spelar faktiskt inte så stor roll… Det är inte det att jag inte gillar den lilla lokala badsjön med hopptorn och allt, utan bara för att det känns som om det fattas mig havsbad. Men å andra sidan fattas det mig chokladpudding och lördagsgodis också… sen 5 veckor.

Av Soffan - 18 juli 2010 15:56

Kalasdag idag, med jordgubbstårta och en 22-åring att gratta. Trevligt värre alltså och jag tror minsann magen gillade tårta. Men plötsligt känner jag en viss stress, semesterveckorna tar så snabbt slut och nu e de endast tre veckor kvar… och så många böcker att läsa, så många dopp att ta och sen ska lägenheten ”jobbförberedas” igen… dvs. röjas och sorteras i lådor och skåp bland papper, grejer och kläder så tiden fram till nästa semester bara kan ägnas åt underhållsstädning. Ett trist men fungerande system…

Av Soffan - 17 juli 2010 22:24

Alldeles innan jag klickade hem en ny bokbeställning, som vart lite mer omfattande än tänkt, var jag ute på balkongen i kvällsvärmen. Och där vimsade det omkring en mutantstor humla. Trodde dom gick o la sig innan det vart kväll eller i alla fall innan det mörknar ute. Såg lurt ut att den hittade rätt bo… men den kanske kan få sova över hos nån granne… Hoppas det löser sig… en annan sak som däremot inte löser sig är det faktum att det är varmt ute och att jag vill ha balkongdörren öppen men om jag gör så och det börjar regna… då blir nya parketten blöt… Surt att inte ha tak över balkongen även om den är liten… Men det är väl bara att läggar ner och stänga… för nu börjar det åska… så regnet är nog på väg de oxå.

Av Soffan - 17 juli 2010 10:44

Finns vissa drömmar om jordgubbssylt… att det ska finnas i egentillverkad i min frys för framtida behov. Frågan är bara om drömmen kommer att förverkligas. Finns ju glasburkar med äkta jordgubbssylt, som troligen till och med innehåller just jordgubbar, inne på ”skafferiet”… och dom gubbarna kan man få hem utan att samtidigt få onda bromsbett. Alltså... inga jordgubbar idag utan idag blir de bok och bad... eller i alla fall bok.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se