Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg den 6 april 2013

Av Soffan - 6 april 2013 21:18

Helt klart är det farligt och rent av ohälsosamt att vara ledig. Eller annars är det så att man bör vara utvilad innan man är ledig. Har vid två tillfällen idag, i samband med spänstig promenad, trillat och inte bara lortat ner mig, det gör ont oxå. Så en lediglördag har gett mig en öm tumme, två halvstukade fötter, skrubbsår på knä och kiropraktorn kommer att gråta, om han inte bara blir glad att tjäna pengar på mig och ryggen. Rackan vilka vurpor, genant va de oxå, främst första gången. Var så många som såg den... o de är ju alltid jobbigt, men som grannen tröstande sa att dom nog bara undrade... "...varför ligger tant i rabatten?". Och tänk så mycket bättre det kändes.... Andra gången skyller jag tveklöst på lilla vovven... och att jag kanske underskattade min fömåga att hoppa över diken utan att ta sats... Så i morron ska det tvättas och fejjas, sånt som jag inte tänkt att jag skulle göra. Hade snarare bara tänkt att jag skulle titta på när andra jobba, möjligtvis och läsa klar boken jag hållt på med ett bra tag. Men nu, kolla på Thor på tv och under tiden förtänga vetskapen om att dom största snöflingorna den här vintern samtidigt trillar ner ute.

Av Soffan - 6 april 2013 13:16

Verkar att man kan tappa bort samma sak, precis hur många gånger som helst. Och varje gång jag hittar det jag tappat bort tänker jag att nu; nu ska jag lägga det här på ett bra ställe. Ett ställe som inte glöms av och som alltid är lätt att komma ihåg. Har alltså ägnat ca två timmar till att leta efter en fotoalbum, igen, med kort i som inte är mina. Stressande och uppjagande. Får puls och blir arg över att jag inte kan göra nått så enkelt som att hålla ordning på nått så stort. Andas!

Men nu; dags att fixa lite i köket. Barnmatstolen ska ner i källaren, barnbarnet fick ju en ny fin stol, lagom för "stora" tjejer förra veckan, och så får det blir nån ordning med min återvinning i köket som dottern tråkat mig om sedan länge. Drömmer ju i och för sig fortfarande om att bygga om köket helt, men isch va dyrt förra förslaget vart, hoppas därför hårt på det nya kostnadsförslaget som jag ivrigt och skräckfyllt väntar på.

Av Soffan - 6 april 2013 09:52

Letade igenom hela köket och insåg att jag borde ha köpförbud även på te, för med 27 olika sorters te att välja bland tar de tid att få i ordning frukost. Menar, man måste ju välja smak med omsorg och utifrån humör och det tar ju sin lilla tid. Är ju rätt trött på morron och har inte riktigt koll på humöret så där direkt... men nu e de klart, både gällande att välja te och äta frukost och då är det väl som vanligt dags för moment två på en lördagsmorron; soptippen. Gäller ju att passa på att roa sig... och på tal om att roa sig, måste eller bör nog kolla vattennivån i hinken i källare som tar emot vattendropp från läckande rör högt uppe i taket.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards