Utan spaning - ingen aning

Senaste inläggen

Av Soffan - 6 september 2014 02:15

Urk... snorar o hostar, kan inte sova... o inget att läsa... SÅ värdelöst.

ANNONS
Av Soffan - 5 september 2014 18:12

Det går bra det här med att fira helg... skyndar mig att ta avsluta alla jobbmejl, startade bara om datorn två gånger, vill verkligen vara lite ledig och slippa kontor, stress och skäll, bara för att inse, när jag stiger över tröskeln, att jag glömt alla mina braattha-grejer på kontoret. Morrr... och inte nog med det. Det går nån jäkla snabbsmittande förkylning på kotoret, fler att kraschat på bara nått dygn. Så, blire sängen nästa, eller har mitt överdrivna intag av nyttigheter så som kakor o praliner... nädå, c-vitaminer natruligtvis, ha någon effekt mån tro? Är lite väl rödögd för att tro på det just nu, men de visar sig väl i morron. 

 

Föresten, fick faktiskt ett tack-mejl precis innan jag stack hem. Ingen ironi och inget häcklande utan en som var glad o tacksam över mitt informativa svar men skitförbannade över innehållet i svaret, dvs som väntat. Tur man inte ska betala skatt i Borlänge.. eller öh... få se nu, hur har egna hemkommunen löst sina problem, jo genom att dra på sig massor med utgifter i onödan. 

 


ANNONS
Av Soffan - 3 september 2014 21:22

Helt galet vilken negativ inverkan jobbet har på min fritid just nu. Har massor med annat jag skulle vilja göra... men får nog ägna mig åt att drömma någon månad till, minst. Folk ringer i alla fall inte och är hotfulla och skriker, så mycket, längre... utan nu är det mer körvägar, tider och avstånd som upptar min tid... och avbokningar. 


Så det gäller att hela tiden hålla hjärnan igång med positiva tankar... och igår kväll vara jag jätteglad att vara jag, för hur många är det som får sitta i finsoffan och käka lördagens pannkakor, helt dränkt i canadensisk lönnsirap, utan att förklara sig? Nä, tänkte väl det. Eller föresten, positiva tankar... räcker ju att tänka på goa barnbarn så blir man ju glad. Är lite rädd bara att den lille lärt sig gå innan jag hinner se honom nästa gång... och det där räknas då kanske inte som dem mest positiva tanke man kan tänka, så... skärpning. Äh, dags att stänga ner Harry Potter på tv och knalla mot kudden.


För att roa hjärnan me annat låter jag den nu ta del av en tonårsbok... Insurgent... Läste första boken, Divergent, innan, och den var oxå bra... så även om jag ännu inte är klar med tvåan, så ser jag fram mot trean. 

Av Soffan - 30 augusti 2014 20:39

Det är bara syskon som får komma och besöka de nyfödda vid BB... men medföljande mormorar o morfarar kan ju inte hindras från att tjuvkika. Naturligtvis är den lille gossen helt bedårande och sötast i världen, på riktigt. 

Av Soffan - 30 augusti 2014 13:26

Gårdagen kan jag nog räkna in till den absolut uslaste jobbdagen någonsin, alla kategorier. Kan troligen inte nånsin bli värre... eller jo, om samma sak händer på måndag, vilket gud förbjde... då säger jag nog upp mig och satsar att få jobb som tomglassorterare. 


Men även en skitdag kan blir bra - om rätt förutsättingar ges. En gravid dotter kan vara en sån god förutsättning... och igår kväll föddes mitt andra barnbarn. Lycka!

Av Soffan - 26 augusti 2014 21:01

Mardrömmen är fortsatt verklig MEN jag har nu endast 31 olästa jobbmejl kvar i inkorgen. Antalet papperslappar på skrivbordet är desto fler... Hm... undrar om jag inte ska be vår städtjej att värda lite när hon är här nästa gång... korsdrag lär ju ska vara bra... 

Av Soffan - 25 augusti 2014 03:36

Vaknade grymt för tidigt idag. Är ännu ej helt övertygad om att jag vill stiga upp till ännu en arbetsvecka i galenskapen tecken. Inte ens den under natten inkomna lönen övertygar mig riktigt... Vänder nog på mig och försöker somna om. Kanske är de senaste veckorna bara en kass dröm... hm... mardröm.

Av Soffan - 17 augusti 2014 21:23

Har funderat lite mer över det där med att det troligen luktar hundmat i kontorskylen... känns inte lika kul nu, eftersom jag nyss kom på att det är tårtdag i morron. Fast det spelar nog ingen roll, lär ändå inte vara så muntert där i morron, så även hundluktande tårta kommer nog att glädja. Föremålet för tårtan gillar ju dessutom hundar. 

 

I övrigt är sinnet lika surt som vädret. Finns nog minst en miljon grejer jag hellre skulle göra i morron än att åka fyra mil halvt norrut. Det som väntar är...tänkte här räkna upp alla olika tänkbara tillstånd som människor kan befinna sig i, när man kollektivt är arg och kränkt. För det är det man verkar vara. Man har rätt till en massa olika saker, man ska ha och det ska bara finnas, även om man aldrig själv tänkter nyttja tjänsten. Har verkligen ett svart litet regnmoln ovan skallen idag... Men nu slutgnällt, haft en god sov-och matdag i skogen hos far och träffat barnbarnets senaste vän, den busiga lilla Furuviksapan och avslutat dagen med grillning me gannar, andras barn och vänner. På det hel taget, en bra dag... om det inte vore för det tårframkallande usla svarta efterhängsna molnet... Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se