Utan spaning - ingen aning

Senaste inläggen

Av Soffan - 16 augusti 2014 21:37

Vilken toppenkväll. Jobbade några timmar, de mesta vart fel, eller fel o fel, det fattades underlag så jag kunde inte göra rätt, utan får nu göra om, en annan dag. Blev trött, åkte hem, hade glömt rutan nere på bilen och det spöregnade, blev ännu tröttare och nu vaknade jag. Glömde blöt och frusen. Hann i alla fall med ett samtal från barnbarnet som varit till Furuvik idag.


Fast lite roligt är det allt att jag fått kylskåpet på kontoret att stinka blöt hundmat... mindre kul är att det ser ut att regna nu lagom när det är dags för kvällsprommis.

ANNONS
Av Soffan - 16 augusti 2014 07:31

Drygt det här med låtsaslediga helger... Redan innan kvart över sex i morse var lägenheten i ett tillstånd av kaos. Hann med att riva ut allt som täcker golvet i "gåingarderoben" innan jag såg att lilla hunden bara stod och stirrade på mig, slokande. Han är mycket piggare och bättre i ögon sen trasiga tänderna drogs ur i måndags, men morrontrött, de är han allt fortfarnade. 


Men det där med kaoset; det blir ett par vändor till källarförrådet och tippen, sen är det nog ungefär som det brukar vara, dvs ett trivsamt, men ofta irriterande, vardagaskaos i hela hemmet.  


Åh, kan inte koncentrera mig alls. Hunden står jämte mig och gnisslar, med en liten löjlig tygsköldpadda i munnen... manligt så de förslår.

ANNONS
Av Soffan - 12 augusti 2014 20:43

Livet som planerare är inte så där överdrivet kul just nu. Lönen står sig definitivt inte i förhållande till "lidandet". Men om man gillar uppmärksamhet i media, så är allt rätt. Synd bara att alla är så arg. Inte bara föräldrar utan även rektorer, kommundirektörer och en skvätt politiker. Men undrar hur mycket de skulle engagerat sig om det inte varit valår?


Dessutom, ve o fasa, så har jag nyss fått en jäkligt långdraget och rent ut sagt, ett jävla sendrag i vaden. Hur kan jag ens få sendrag? Måsta man inte göra något fysiskt för att få det? Eller är det näringsbrist? 

Av Soffan - 11 augusti 2014 21:14

Undrar va de är för fel när det svider i huvet? Fast ska inte gnälla, lilla hunden sover än. Lurat i honom antibotika men sen tog det stopp igen. Han är inte vaken mer än några minuter i taget. Hoppas det bättrar sig till i morron. Men nu, dags att bära honom ner för trappen... vädra lite, o sen dags för kudden, för oss båda. 

Av Soffan - 11 augusti 2014 19:20

Kan inte låta bli att fundera över om jag kommer att emigrera eller immigrera? Hur man egentligen säger...? Kanske bara enklare att söka annat jobb... eller? Bryta ben o hamna på teknikkänslig avdelning på konservativ sjukhus eller göra nått jobbigt o häktad, är oxå alternativ.


Hunden ser i alla fall ut att må lite bättre. Vinglar fortfarande men har nu fått i sig lite mat, eller vad han nu gjorde i köket? Måste ändå må lite bättre, för nu sover han högst upp på soffryggkanten. Vingligt men krävde ändå styrka att ta sig dit. Det tar sig.

Av Soffan - 11 augusti 2014 17:14

Om nu nå skulle var intreserad så fick jag slutligen till ett konto på instagram. Har dock glömt lösenordet osv... kommer med andra ord att bli en kass nyttjare. Kommer nog igen om nån månad. Om jag inte immigrerat till kollektivtrafiklöst land. Måste ju finnas nån liten jäkla ö utan buss??


Jobbdagen har har alltså så att säga varit usel, men ändå inte lika usel som llla hundes dag har varit. Han vaknade o tyckte livet var på topp, ända tills vi svängde in vid veterinären. Eller faktiskt inte ens då var den kass, utan det vart nog när han förstod att jag faktiskt hade fräckheten nog att överge honom där. Men nästa gång, om det blir en nästa gång, vet jag ju vad som fattades honom; handväskan. Den som lämnar överger gärna en hund, men baske mig inte handväskan.


Insåg inte hur fel jag gjort förens jag skulle hämta medicinen åt honom och hittade honom i väskan i bilen. Bärbar trygghet för en jycke i litet format... alltså vid nästa veterinärbesök skall två handväskor medföras, en som tillför trygghet och en som bär iväg med alla onödiga grejer. 

Av Soffan - 9 augusti 2014 16:07

Som troligen den sista i världen, skulle jag just skaffa mig ett konto på instagram... Måste dock erkänna att jag nog fortfarande är den sista i världen, som inte har ett instagramkonto... Undrar va fan som hände?

Av Soffan - 5 augusti 2014 20:50

Så där ja, äntligen! Om jag nu bara får önska en sak till, så önskar jag att regnet håller i sig... länge. Det måste inte bli svalt/kallt, bara regna lagom mycket, speciellt nedan Norberg. Och här oxå... 

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se