Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg den 28 mars 2013

Av Soffan - 28 mars 2013 21:54

Lånade film idag, jaaa, jag hyr på skafferiet... och hade förväntat mig att den skulle vara bra, men den var ännu lite bättre. Lite ledsam men mest rolig. Intouchables... är nog faktiskt den bästa film jag sett på länge. Måste nog hinna se den en gång till, i morron. Så jag är mycket nöjd med min hemmafilmkväll. Och så är man ju stolt över att vara från Dalarna idag oxå...

Av Soffan - 28 mars 2013 19:01

Min mamma vet vad en sjukis behöver; marknadsgodis. Det jag däremot inte förstår är hur en påse marknadsgodis kan finnas kvar, en vecka, efter senaste marknaden? Skumt!

Av Soffan - 28 mars 2013 17:43

Skärtorsdag och jag känner bara lite oro för att bli utan påskmat. Menar, ingen vill ju så där jättegärna äta påskmat med en sjukling som kanske smittas, eller hur? Men prognosen ser god ut... idag i alla fall. Har kanske inte kommit i form så att jag städar och fejar o gör fint till påsk, men jag planerar vad jag skulle gjort, om jag orkat. I tanken vet jag nu hur fint det skulle vara med en påskduk på bordet och de fina äggkopparna i glas, som jag brukar ha äggljus i. Och i tanken har jag burit ner kartongen som ska till garaget, till garaget och den andra ner i vanliga källaren.


Hittade föresten en påbörjad stickning igår, och såg ungefär samtidigt på fb att den unge gossen som skulle fått tröjan, i dagarna har fyllt 18 eller 20 eller nått sånt. Fattas bara halsringningen och att sy ihop det hela, sen är den klar, i Leksandsfärger, storlek ca nyfödd. Ligger lite efter så att säga, men jag har ju ett par lovika vantar som väntar på min uppmärksamhet oxå, ett par rosa, och dom har ju bara vilat/väntat/legat till sig i tio år, så där ligger jag bättre till. Har ju lixom lite svårt med det där med handarbete, kan ju inte läsa mönster och även om jag kan läsa så vet jag ju ändå inte riktigt va det betyder, det där man ska göra, för att det inte ska bli hål, eller ibland bli hål... eller tex en halsringning.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards