Utan spaning - ingen aning

Alla inlägg under februari 2009

Av Soffan - 5 februari 2009 06:52

Ny dag – nya äventyr. Dags att äta frukost, borsta trassligt hår och slåss mot fobier. Gillade jämförelsen igår med åsnan… tack M. Kram allesammans

ANNONS
Av Soffan - 4 februari 2009 21:39

Har kapitulerat inför det faktum att jag inte kan surfa fritt i mitt hem längre. Sitter nu ihopkrupen på en pinnstol i hallen… har bara en kort nätverkskabel eller heter de sladd… hade ju planerat att köpa en på 15 meter idag så att jag tar mig överallt i lägenheten… men de glömde jag. Så nu sitter jag alltså som en märla i hallen… men jag har i alla fall kontakt med yttervärlden… Soffan den kan jag bara titta på härifrån och tv, de kan jag glömma… Men jag har de rätt bra ändå… vinglar med en god kopp te och mumsig macka. Och sen tidigare vet jag precis hur ett tangentbord ser ut med en upp och ner vänd messmörsmacka på. Kladdigt värre… så de ska jag försöka undvika. Hm… de drar kallt här. Räcker inte med filt. Blir nog till o gå och sova i stället… dvs kolla lite på tv och sen sova.

ANNONS
Av Soffan - 3 februari 2009 14:19

Jag blev matdumpad idag… Inte för att jag inte klarar mig själv… men ändock.. dumpad… Suck! Läste i en av de lokala tidningarna att det är många som känner sig ensam. Många fler än vad man kan tro. Men ensamhet är en relativ känsla. Jag känner mig just nu mycket ensam… åhh… va jag njuter av att i detta forum beklaga mig… haha… Nu kommer dom minsann tillbaka, dom som dumpade mig, med fyllda bukar. Jag fick minsann nöja mig med e n påse ”pulvermat”… Men de var nog ungefär de enda jag behövde också efter gårdagens frossande i pizza… Det är attans dumt det där med att magen ska ha egna synpunkter på vad som är lämpligt att stoppa i nummen…

Följetongen ”hemmanätverket” är inte över utan pågår fortfarande. Det gjordes tappra försök senast igår att överlista det hela. Tack vännen för det… Men det står nu typ 5-1 till det trådlösa underverket.

Av Soffan - 1 februari 2009 19:10

Lånade vovven idag och vi tog nya bilen och for ut i snöiga skogen. Det har snöat så pass att grenarna hänger ner över vägen vilket naturligtvis inte är bra… men lite mysigt. Vovven tycker det är jättespännande med alla dofter och blir mycket energifylld av våra söndagsutflykter, och omöjlig att fånga på bild…. enklare med träden.... Själv blir jag mest bara trött och sömning av några timmar i friska luften. Men de innebär ju bara att det är lovligt att mysa i soffan och sova lite middag.

Utan spaning - ingen aning


Skulle ha kunnat vara jag...

Några ord om inget

"LYCKA är den maximala överensstämmelsen mellan verkligheten och våra förhoppningar."

Dagens datum och klockan är:

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Utan spaning - ingen aning med Blogkeen
Följ Utan spaning - ingen aning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se